vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Regio - Lansingerland » Vrijwilligers worden verwend
De vrijwilligers kregen een goed verzorgd Chinees buffet gepresenteerd.

Vrijwilligers worden verwend

Bleiswijk – Vrijdagavond was het de beurt aan de vrijwilligers van Bleiswijk om eens extra verwend te worden. Door het jaar in zetten zij zich in voor Welzijn Lansingerland en daarom nodigt de organisatie hen eens in het jaar uit om hen tijdens een gezellige avond hiervoor te bedanken.

Een week eerder werden de vrijwilligers in Bergschenhoek verrast. Die dag was een delegatie van Bleiswijkse vrijwilligers present om de avond voor hun ‘collega’s’ tot een succes te maken en vrijdag was het de beurt aan een Hoekse delegatie om de handen uit de mouwen te steken in de grote zaal van De Leeuwerik die eerder die dag reeds feestelijk in stijl werd versierd.

Na een glas champagne en een welkom door coördinator van de Bleiswijkse vrijwilligers Tonny Oosterlaan wachtte een uitgebreid en goed verzorgd Chinees buffet voor de 110 aanwezige vrijwilligers. De avond werd extra gezellig met een optreden van de groep Flame.

Het werd een gezellige avond, maar helaas werd die avond ook afscheid genomen van Co Kerver die zich 23 jaar als vrijwilliger inzette.

Na afloop toog iedereen huiswaarts met een doosje Ferrero; als dank voor het werk dat in het achterliggende jaar door de vele vrijwilligers werd verzet.

 

 

Check Also

WhatsApp-fraude verviervoudigd in jaar tijd

— Ingezonden mededeling — Tegen een normale inbraak kan men zich makkelijk wapenen met een …

Geef een reactie