vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » McDonalds restaurant al weer vier jaar in Berkel en Rodenrijs
Een deel van het team McDonalds Restaurant met vooraan restaurantmanager Monica. Tekst/foto: John Hofman.

McDonalds restaurant al weer vier jaar in Berkel en Rodenrijs

Haar kracht: snelle service en verse producten

Berkel en Rodenrijs – McDonalds, gevestigd langs de Oudelandselaan aan de Celciusstraat 20, bestaat al weer vier jaar. Op 11 november 2011 vestigde het restaurant zich in Berkel en Rodenrijs en inmiddels weet iedereen het te vinden. Uiteraard wordt er aandacht aan dit heuglijk feit geschonken onder meer door interessante aanbiedingen en leuke activiteiten voor de kinderen.

Restaurantmanager Monica is een van de managers in deze vestiging. In Berkel heeft ze het heel goed naar de zin. “We hebben een gezellig en perfect team medewerkers, want een goede werksfeer is heel belangrijk”, zegt ze enthousiast.

Het restaurant in Berkel en Rodenrijs ligt erg gunstig: dichtbij staat Melanchthon Berkroden en de leerlingen weten McDonalds uiteraard regelmatig te vinden. Ook het vele verkeer dat langs komt stopt regelmatig, zoals medewerkers van allerlei bedrijven die even snel iets willen nuttigen. Uniek is dat het restaurant er twee kiosken heeft bij gekregen. Hier kan de bezoeker zelf zijn of haar bestelling via het beeldscherm doorgeven en het volgnummer wordt dan even later afgeroepen om het bestelde op te halen. De wachttijd, die bij McDonalds toch al kort is, wordt dan nog korter, want dat is, naast de klantvriendelijkheid, de kracht van het restaurant: snelle service én verse menu’s. Medewerkers maken het direct klaar in de keuken, verser kan het niet! Als klant kun je het proces zelfs volgen want het is een open keuken. Uiteraard kun je ook aan de balie bestellen. Men wordt daardoor op twee aanspreekpunten begroet. Alle personeel wordt intern opgeleid en getraind.

Het afgelopen weekend konden de kids zich laten schminken, terwijl vader en/of moeder de feestelijke prijzen bekeek, om vervolgens te genieten van al het heerlijks wat McDonalds biedt.

 

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie