zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Regio - Lansingerland » Hulp dichtbij met hulpinjebuurt.nl

Hulp dichtbij met hulpinjebuurt.nl

Lansingerland – Heeft u een klus(je) te klaren die u zelf niet kunt? Zou u eigenlijk een buurman of buurvrouw om hulp willen vragen, maar is dat niet zo eenvoudig? Of wilt u zelf graag iemand helpen, maar wilt u graag weten wie u van dienst kunt zijn? Ga eens naar hulpinjebuurt.nl!

Op hulpinjebuurt.nl kunt u digitaal vraag en aanbod aan elkaar koppelen; een marktplaats voor onderlinge hulp voor elkaar. Het gaat vaak om kleine dingen die in de buurt al zo vaak als ‘vanzelfsprekend’ gebeuren. Er gelden enkele spelregels waaronder: er wordt geen vergoeding gegeven (behalve eventueel een onkostenvergoeding) en de klus moet niet te omvangrijk en wel geschikt zijn voor een vrijwilliger.

De site werkt met een profiel, zowel voor de hulpvrager als de hulpaanbieder. Dit maakt u als bezoeker van deze site zelf. Vertel als hulpvrager ook waarom de hulp bij u nodig is en wat u verwacht. Als hulp aanbieder helpt u mensen en draagt u bij aan de samenleving.

Check Also

Wandelen naar het Rotterdams Platteland

Lansingerland – Natuurmonumenten organiseert zaterdag 20 augustus vanaf het natuurhistorisch Museum in Rotterdam een unieke …

Geef een reactie