woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Start bouw McDonald’s restaurant Prisma
V.l.n.r.: Bas Klaassen, Coen Kerkhoven en Mark Broks vieren de ‘eerste paal’ nieuw McDonald’s restaurant Prisma.

Start bouw McDonald’s restaurant Prisma

Lansingerland/Zoetermeer – Op bedrijventerrein Prisma vestig zich een McDonald’s restaurant. Afgelopen week werd de start van de bouw gevierd. Het nieuwe restaurant verwacht eind deze zomer haar deuren te openen en zal ruim 80 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving bieden.

“De eerste heipalen zitten nu in de grond. Met de vestiging van dit nieuwe McDonald’s restaurant geven wij verdere invulling aan onze uitbreidingsplannen in Nederland. Toen de mogelijkheid zich enkele jaren geleden voordeed om in gesprek te gaan over deze locatie, hebben wij geen moment getwijfeld”, aldus Bas Klaassen, Director Development bij McDonald’s Nederland. “Dankzij een voortvarende samenwerking met onze partners en de gemeenten Lansingerland en Zoetermeer staan we vandaag hier.”

Het McDonald’s restaurant krijgt zo’n 180 zitplaatsen en een totale oppervlakte van 500 vierkante meter. In het restaurant worden verder alle bewezen duurzaamheidsinitiatieven toegepast; niet alleen zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar ook LED-verlichting in het gehele restaurant, watervrije urinoirs en een zonneboiler.

Arbeidsplaatsen

De komst van het nieuwe McDonald’s restaurant biedt inwoners van de gemeente Lansingerland en Zoetermeer zo’n 80 nieuwe arbeidsplaatsen op de lange termijn. McDonald’s Franchisenemer Mark Broks: “De werving voor nieuwe medewerkers is gestart en wij zijn dan ook per direct op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die het team willen versterken.”

Coen Kerkhoven, directeur van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling: “Het Prisma bedrijvenpark, waar het restaurant is gevestigd, ligt op een unieke locatie aan de A12, waar de HSL de snelweg kruist. Tientallen bedrijven hebben zich al gevestigd op het bedrijvenpark. Het nieuwe McDonald’s restaurant is hier als comfortabele eetgelegenheid een prachtige aanvulling op en zorgt voor een verdere verlevendiging van de omgeving.”

Check Also

Gratis automaat en trekhaak op de Mazda CX-5

Zoetermeer - Mazda-dealer De Voorstad biedt tijdelijk een unieke actie bij aankoop van een nieuwe Mazda CX-5 uit voorraad. Deze actie gaat gepaard met een voordeel dat de koper nergens anders in Nederland treft.

Geef een reactie