vrijdag 23 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » De makelaars en adviseurs van WLTM volop actief in de regio

De makelaars en adviseurs van WLTM volop actief in de regio

ADVERTENTIE – Vanuit het kantoor aan de Hoefweg in Bleiswijk werken de 7 makelaars en adviseurs van WLTM in hun eigen regio. Voor het Oostland en het Westland zijn dat Peter van der Knaap en Jaco Eeltink, gespecialiseerd in de glastuinbouw.

Makelaardij en taxaties behoren tot hun dagelijkse werkzaamheden, maar ondanks dat het door de crisis enige tijd stil is geweest met verkopen voor niet agrarische doeleinden, zoals woningbouw, begint daarin zichtbaar te worden dat de woningmarkt weer wat aantrekt en er weer belangstelling is van marktpartijen. Ook bouwkavels die door middel van Ruimte voor Ruimte trajecten worden ontwikkeld, worden weer wat vaker verkocht.

Een voorzichtig herstel, waarbij zich de vraag voordoet of dit ook geldt in de glastuinbouw. Dit jaar is er tot nu toe beduidend minder nieuw aanbod, maar bij het uitblijven van voldoende transacties zal de markt nog moeten laten zien dat er daadwerkelijk sprake is van enig herstel, aldus Peter van der Knaap van WLTM te Bleiswijk.


WLTM Coöperatie U.A.
Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
Tel: 088-4111888
Website: wltm.nl

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie