vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Sport » Damesvoetbal BVCB in de lift
Tevreden lopen de dames van BVCB terug na een doelpunt.

Damesvoetbal BVCB in de lift

Bergschenhoek – Steeds meer meisjes, meiden en dames melden zich bij BVCB om elke zaterdag een lekker potje te voetballen. Naast het Dames 1 elftal zijn er inmiddels al een Dames 2 elftal en twee meiden D elftallen. Een goede zaak voor de vereniging waar het bestuur erg blij mee is. Maar het kan nog beter.

BVCB zou volgend seizoen graag nog meer dames en meiden in de BVCB-kleuren zien. Met name in de leeftijdscategorieën 10-14 jaar en 15- 25 jaar, maar ook oudere dames zijn van harte welkom. “We voetballen niet op het hoogste niveau, maar willen gewoon meedoen binnen de club BVCB”, zegt Saskia Dekkers namens het promotieteam voor het damesvoetbal bij de Bergschenhoekse vereniging. “We weten dat speelsters die boven het niveau uitkomen bij CVV Berkel gaan voetballen, maar ook BVCB is prestatiegericht bezig. Tot twee jaar geleden hadden we één dameselftal. De laatste jaren zit er duidelijk groei in het damesvoetbal. BVCB wil deze afdeling uitbouwen. Want het is natuurlijk ook erg gezellig om een stel dames binnen het voetbalgebeuren van de club actief te zien”, aldus de moeder van twee voetballende dochters bij de Hoekse vereniging.
Aanmelden kan via info@BVCB.nl onder vermelding van “Dames” en je naam en telefoonnummer. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Check Also

Een opsteker van CVV Berkel

Een opsteker van CVV Berkel Berkel en Rodenrijs – Omdat niemand momenteel naar de voetbalclub …

Geef een reactie