dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Nieuws » Dodelijk ongeval N 209

Dodelijk ongeval N 209

Bergschenhoek – Op de Leeuwenakkerweg (N 209) botsten dinsdagmiddag, rond half zes, twee auto’s frontaal, waarbij een 45-jarige automobiliste uit Oud Beijerland om het leven kwam. Haar twee kinderen, die bij haar in de auto zaten, 14 en 12 jaar oud, werden met lichte verwondingen overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis.
In de andere wagen zaten drie mensen, allen Rotterdammers. De 41-jarige bestuurder en een 26-jarige vrouw raakten ernstig gewond en werden met een spoedtransport overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC. De derde inzittende bleef ongedeerd.
De provinciale weg N 209 is in beide richtingen, gedurende een aantal uren afgesloten geweest. De Technische Ongevallen Dienst stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval.

Later meer..

Check Also

Indoorfestival DAKERAF voor jongeren Lansingerland

Lansingerland - Met ‘Pubers in de Spotlight’ richt de gemeente Lansingerland zich op een positieve manier op jongeren in Lansingerland. Om hier voor jongvolwassenen een nog prettigere plek te maken om te wonen, leven en zich te ontwikkelen, waarbij wordt geluisterd naar en samengewerkt met de jongeren zelf.