vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Lezersschrijven » 500 euro beloning!!!

500 euro beloning!!!

Voor het opsporen van de laffe leugenaar, die via valse aanplakbiljetten probeert de goede naam en reputatie van Hondenuitlaatservice Lassie te beschadigen.
Ik heb in korte tijd een zeer goed lopend bedrijf opgezet, met veel tevreden klanten, waarbij alles draait om eerlijkheid, openheid en het allerbelangrijkste vertrouwen.
Dat er figuren bestaan die je het succes niet gunnen, dat weten we allemaal…. Maar dat sommigen zo ver gaan om een verhaal te verzinnen en mij van mishandeling te beschuldigen, dat gaat wel erg ver. Er gaan aanplakbiljetten rond met de foto van een hond, die ik mishandeld zou hebben: ik krijg het bijna niet op papier, alleen de gedachte al, de tranen springen mij spontaan in de ogen.
Het vreemde is dat deze anonieme figuur suggereert klant te zijn bij mij, maar ik heb deze hond nooit eerder gezien. Als dit wel geval zou zijn, hoefde ik niet te zoeken. Ook is nergens aangifte gedaan van deze zogenaamde mishandeling, niet bij de dierenbescherming of bij de politie. Deze hond is ook bij dierenartsen in de omgeving niet bekend! Toch vreemd als het deze persoon zo hoog zit…. Aangezien ik 15 jaar dierenarts assistente ben geweest, heb ik genoeg connecties dit eenvoudig na te gaan.
De foto op de biljetten is van internet gehaald. Er is een naam en een smeuïg verhaal bij verzonnen en Lassie wordt voor de grap erbij genoemd. Vreemd soort humor heeft deze figuur.
Lieve mensen, help mij a.u.b. deze persoon op te sporen.
Uiteraard heb ik aangifte gedaan bij de politie, die de zaak hoog opneemt. Waarom zouden ze dat doen als er tegen mij een aanklacht zou lopen?
U kunt via mijn klantenbestand al mijn referenties opvragen. Ik ben er alleen maar zeer trots op!
Bel, schrijf of mail mij of de politie te Berkel en Rodenrijs (via 0900 – 8844). U krijgt altijd een eerlijk antwoord. Ik heb namelijk geleerd: eerlijkheid duurt het langst!

Conny Woutersen
Hondenuitlaatservice en dierenverzorging Lassie
Berkel en Rodenrijs
tel. 010 – 5118076, 06 – 404 404 66
uitlaatservicelassie@wanadoo.nl

Check Also

(Ver)gunning standplaats bloemenkiosk

Voor alles en iedereen onbegrijpelijk, dat Martin en Paul nog steeds niet terug mogen naar …