woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Gala NOOVA afgeblazen

Gala NOOVA afgeblazen

Oostland – Het ‘Gala of the Year’ dat op 10 november op de agenda van NOOVA Vrouwennetwerk stond is afgeblazen. Het grootse feest dat men in gedachten had, bleek (met name financieel) nog iets te hoog gegrepen voor een jonge club als NOOVA.
Aangezien zich inmiddels reeds zestig leden hebben aangemeld, wordt verwacht dat het evenement volgend jaar wel gehouden zal kunnen worden.
Bekeken zal worden of er dit jaar nog een extra bijeenkomst georganiseerd wordt; hierover wordt binnenkort meer bekend gemaakt.

Check Also

Lansingerland loopt mee en staat stil bij kanker

Lansingerland - Ook vanuit onze regio wordt meegedaan aan de SamenLoop voor Hoop, een 24 uur durende wandelestafette op 7 en 8 september, waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar af zodat er altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel bezoekers als deelnemers een onvergetelijk evenement zal worden.