maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Politiek » VVD-huifkar zorgt voor vertier in de B-Driehoek

VVD-huifkar zorgt voor vertier in de B-Driehoek

VVD-huifkar zorgt voor vertier in de B-Driehoek
De huifkar was op diverse locaties in
de B-Driehoek te zien.

B-Driehoek – Met veel plezier heeft een team van enthousiaste VVD’ers afgelopen zaterdag een rondreis gemaakt in de B-Driehoek. Niet op de fiets of in de auto, maar met een huifkar.Vaste krachten de gehele dag op de huifkar waren organisator Eric Kampinga, Werner ten Kate, Laurine Bonnewits, Joost Klein Entink en Len Rosmolen. Alle vijf zijn ook respectievelijk inwoner van Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk en vormen daarmee een symbolisch gebaar naar de aankomende verkiezingen.
Naast de gebruikelijke gadgets deelde de VVD bloemen uit aan de inwoners van het toekomstige Lansingerland. Ook was er de nodige muziek aan boord om de sfeer erin te houden en werden enquêtes uitgedeeld om nog meer zicht te krijgen over wat er zoal leeft in de drie dorpen. En natuurlijk werd aan de kleine inwonertjes gedacht met een heuse kleurplatenwedstrijd. De winnaar van de mooiste kleurplaat kan uitzien naar een heuse “Bob de Bouwer-cadeau”.

Check Also

Nieuwjaarsbijeenkomst PvdA

Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 20 januari is de traditionele nieuwjaarsreceptie van de PvdA Lansingerland. …