maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Politiek » PvdA schuift aan in de Leeuwerik

PvdA schuift aan in de Leeuwerik

PvdA schuift aan in de Leeuwerik
Anneke Heinecke, kandidaat-raadslid voor
de PvdA, gaf een toelichting op het
ouderenbeleid van haar partij.

Bleiswijk – Op woensdag 25 oktober ging de PvdA-Lansingerland op bezoek bij Woonzorgcentrum De Leeuwerik. Raadslid Ariane Dirker, bestuurslid Joke Fraterman en kandidaat-raadslid Anneke Heinecke aten tussen de middag een hapje mee.Na de maaltijd gaf Anneke Heinecke een toelichting op het PvdA-ouderenbeleid.

Zij besteedde met name aandacht aan de uitdagingen hierin voor de gemeente Lansingerland. Speerpunten van haar betoog waren: AOW, zorg, welzijn, wonen, werkgelegenheid voor ouderen en openbaar vervoer. De Bleiswijkse ouderen waren bijzonder geïnteresseerd. Vooral over het openbaar vervoer en de zorg ontstond een levendige discussie.
Veel mensen maken zich zorgen over de kwaliteit en het aanbod van het openbaar vervoer. Zo ook kandidaat-raadslid Anneke Heinecke, die dit onderwerp daarom nadrukkelijk naar voren bracht. Om zelf te kunnen ervaren hoe het gesteld is met het openbaar vervoer binnen en in de naaste omgeving van Lansingerland zal Anneke Heinecke in de eerste helft van november één dag samen met twee Bleiswijkse ouderen een rondje Lansingerland per openbaar vervoer maken. Zij vreest dat dit rondje Lansingerland in de praktijk al gauw doet denken aan een rondje Randstad.

Check Also

Nieuwjaarsbijeenkomst PvdA

Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 20 januari is de traditionele nieuwjaarsreceptie van de PvdA Lansingerland. …