vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » Nieuws » Halloween in het dorp

Halloween in het dorp

Halloween in het dorp
Berkel en Rodenrijs – Op verschillende plaatsen in Berkel Centrum konden kinderen zaterdag maskers en andere kleurplaten van een leuk kleurtje voorzien.Na de plaat gekleurd te hebben werd er door een fraai uitgedoste Halloweendame een masker van gemaakt. Ook stond er een spannende Halloween toverboom waar echte limonade uitkwam. Op een andere plek in het centrum konden de kleintjes een rite maken in een kleurig treintje. Het werd een drukke en zonnige zaterdag en dat in een tijd waarin het guur en nat zou kunnen zijn: meer passend bij het naderende griezelige Halloweenfeest, waarvoor in het dorp allerlei attributen werden verkocht.

Check Also

MBS uitgebreid met openbare AED en kundige leerlingen

Bleiswijk - De Melanchthon Business School (MBS) aan de Merenweg in Bleiswijk beschikte intern al langer over een AED, maar sinds kort hangt er ook een aan de buitenmuur van de school. Die is niet alleen voor de school, maar voor de hele buurt gratis inzetbaar als dat nodig blijkt.