donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Nieuws » Halloween in het dorp

Halloween in het dorp

Halloween in het dorp
Berkel en Rodenrijs – Op verschillende plaatsen in Berkel Centrum konden kinderen zaterdag maskers en andere kleurplaten van een leuk kleurtje voorzien.Na de plaat gekleurd te hebben werd er door een fraai uitgedoste Halloweendame een masker van gemaakt. Ook stond er een spannende Halloween toverboom waar echte limonade uitkwam. Op een andere plek in het centrum konden de kleintjes een rite maken in een kleurig treintje. Het werd een drukke en zonnige zaterdag en dat in een tijd waarin het guur en nat zou kunnen zijn: meer passend bij het naderende griezelige Halloweenfeest, waarvoor in het dorp allerlei attributen werden verkocht.

Check Also

Open Tuinen dagen, een lust voor het oog

Lansingerland - Ondanks af en toe een licht regenbuitje, zijn de Open Tuinen dagen op zaterdag 15 en zondag 16 juni succesvol verlopen. Degenen die per fiets of auto langs een aantal tuinen gingen, bleken echte liefhebbers van tuinieren te zijn. Ze lieten zich rondleiden bij particulieren die daarvoor gastvrij en met plezier toegang gaven tot hun tuin.