zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Cursus Eerste Hulp

Cursus Eerste Hulp

Berkel en Rodenrijs – E.H.B.O. vereniging Semper Paratus Berkel en Rodenrijs start op 5 februari weer een cursus Eerste Hulp.Weet u wat te doen bij een ongeval of plotselinge stoornis in de gezondheid? Als u hier nee op moet antwoorden, dan is het misschien tijd om u op te geven voor deze cursus. Er wordt ook reanimatie gegeven en het geheel wordt afgesloten met een examen en erkend diploma van het Oranje Kruis.
Informaite/aanmelding: info@semperparatus.nl, Ank van der Hoff, tel. 010 -511 45 16 of Arend Olie, tel. 06 – 518 354 62.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.