dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Nieuws » Dodelijk ongeval N 209

Dodelijk ongeval N 209

Bergschenhoek – Op de Leeuwenakkerweg (N 209) botsten dinsdagmiddag, rond half zes, twee auto’s frontaal, waarbij een 45-jarige automobiliste uit Oud Beijerland om het leven kwam. Haar twee kinderen, die bij haar in de auto zaten, 14 en 12 jaar oud, werden met lichte verwondingen overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis.
In de andere wagen zaten drie mensen, allen Rotterdammers. De 41-jarige bestuurder en een 26-jarige vrouw raakten ernstig gewond en werden met een spoedtransport overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC. De derde inzittende bleef ongedeerd.
De provinciale weg N 209 is in beide richtingen, gedurende een aantal uren afgesloten geweest. De Technische Ongevallen Dienst stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval.

Later meer..

Check Also

Berkel Centrum zet moeders Saskia en Marga in de schijnwerpers

Berkel en Rodenrijs - Voor het derde achtereenvolgende jaar werden twee moeders in Berkel en Centrum in de schijnwerpers gezet met een verrassende verwenochtend rond Moederdag. Iedereen kon een moeder aanmelden waarvan hij of zij vond dat die zo’n verwenochtend verdiende. Bijna honderd aanmeldingen maakten het de organisatie knap moeilijk daar eerst 25 genomineerden uit te selecteren. Die kregen allemaal een uitnodiging om zaterdagochtend 11 mei present te zijn in het winkelcentrum.