vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Nieuws » Dodelijk ongeval N 209

Dodelijk ongeval N 209

Bergschenhoek – Op de Leeuwenakkerweg (N 209) botsten dinsdagmiddag, rond half zes, twee auto’s frontaal, waarbij een 45-jarige automobiliste uit Oud Beijerland om het leven kwam. Haar twee kinderen, die bij haar in de auto zaten, 14 en 12 jaar oud, werden met lichte verwondingen overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis.
In de andere wagen zaten drie mensen, allen Rotterdammers. De 41-jarige bestuurder en een 26-jarige vrouw raakten ernstig gewond en werden met een spoedtransport overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC. De derde inzittende bleef ongedeerd.
De provinciale weg N 209 is in beide richtingen, gedurende een aantal uren afgesloten geweest. De Technische Ongevallen Dienst stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval.

Later meer..

Check Also

Bloem- en groenmiddag in binnentuin van Huize Sint Petrus

Berkel en Rodenrijs - Rond de driehonderd senioren hebben in de loop der tijd een seniorwoning gevonden rond de binnentuin van Huize Sint Petrus. In zowel woningen van 3B Wonen als van Laurens. Donderdagmiddag 4 juli werden zij uitgenodigd deel te komen nemen aan leuke zomeractiviteiten in die centraal gelegen ruimte. Het was een eerste gezamenlijk initiatief van 3B Wonen, Welzijn Lansingerland, De Naeldhorst en Laurens.