donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Berkel volleybaljongens A1 gesponsord door ‘Puur’

Berkel volleybaljongens A1 gesponsord door ‘Puur’

Berkel volleybaljongens A1 gesponsord door 'Puur'
V.l.n.r. Jos Bochardt en Steven van Veen van
Puur Projectstoffering, Hilco de Bruijn, Jesse van
Wijnen, Rik van Dijk, Henk Kruizinga (trainer) en
zittend Robert-Jan van Dijk, Tom Havenaar, Mario
Wijsman, Leon Hensen en Ronald Havenaar (coach).

Berkel en Rodenrijs – Jongens A1 van volleybalvereniging Berkel wordt dit jaar gesponsord door Puur Projectstoffering uit Bergschenhoek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van harde en zachte vloerbedekking bij bedrijven in verschillende sectoren.Of het nu door de nieuwe sponsoring komt of door het feit dat het team bijna intact is gebleven na vorig seizoen, de jongens staan vijf punten voor op de nummer 2 in de reguliere klasse van de jongens A. Op 9 december kunnen ze kampioen worden in de eigen sporthal Oostmeer. De wedstrijd wordt gespeeld tegen de nummer 8 van de competitie, aanvang 14.30 uur.
Er wordt door het team nu al naar de tweede helft van de competitie uitgekeken, waarin de jongens zich moeten waarmaken in de Top-klasse. Vorig jaar werd dit team ook ingeschreven in de Top-klasse, maar bleek toen nog een maatje te klein te zijn. Wie kijkt naar het huidige niveau in de reguliere klasse kan maar één conclusie trekken: dit jongens A is een maatje te groot geworden. ‘In de Top-klasse hebben de jongens meer uitdaging en leren ze meer dan dat ze nu doen in de reguliere klasse’, vertellen de trainer en de coach van Puur/Berkel A1.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.