vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Volleybal

Volleybal

Revob-MVC: 4-0
Bleiswijk – MVC kwam in een ten opzichte van vorige seizoenen gewijzigde formatie naar Bleiswijk, maar bleek nog steeds een ploeg te hebben die nagenoeg gelijkwaardig was aan Revob.In de eerste set ging het daardoor lang gelijk op, maar door een bijna foutloos eind wist Revob de set met 25-18 te winnen. In de tweede set was Revob iets minder secuur dan in de eerste set en daardoor kwam de ploeg bijna in de problemen. Net op tijd werd echter de concentratie weer hervonden, waardoor ook die set winnend werd afgesloten, ditmaal met 25-21. In de laatste twee sets werd het krachtsverschil tussen beide ploegen steeds duidelijker. Revob kwam geen enkel moment meer in de problemen en won de beide laatste sets met respectievelijk 25-16 en 25-15. Door dit resultaat heeft het herenteam Revob een goede middenmootpositie verworven in de top van het recreatievolleybal, waardoor de ploeg in het voorjaar waarschijnlijk met de beste vijf ploegen om het kampioenschap kan gaan spelen. Woensdag 13 december wordt in een thuiswedstrijd in sporthal Rijneveen om 21.00 uur tegen Skania aangetreden.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.