vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Hockey

Hockey

Bodegraven-HBR 4-3
Berkel en Rodenrijs – HBR verloor de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen de nummer twee Bodegraven werd het een superspannende wedstrijd, waarin HBR 5 minuten voor tijd nog alle kansen had om de wedstrijd zelfs te winnen. De stand was toen namelijk 2-3 voor HBR.De wedstrijd leverde ieder geval een openingstreffer op voor Bodegraven. Een aanval over rechts werd goed afgerond, 1-0. HBR maakte echter in de derde strafcorner gelijk middels Sjoerd Mertens die de bal hoog in de touwen joeg, 1-1. Na de rust was het HBR die veelvuldig in de aanval was en dat leverde een kans op voor Paul de Wolf, die de bal netjes intikte 1-2. Het spel golfde op en neer en Bodegraven wist de 2-2 te maken. Daarna was het Roel van Linden die de bal loeihard in de bovenhoek wist te slaan. Met nog 5 minuten te gaan kon het toch niet meer mis gaan? Toch wist Bodegraven 2 keer te scoren, waardoor een minimaal verdiend gelijk spel teloor ging. HBR blijft scherp om zich tegen Reeuwijk komende week met een voorsprong van 3 punten toch winterkampioen te kunnen laten noemen.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.