dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Hockey

Hockey

Bodegraven-HBR 4-3
Berkel en Rodenrijs – HBR verloor de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen de nummer twee Bodegraven werd het een superspannende wedstrijd, waarin HBR 5 minuten voor tijd nog alle kansen had om de wedstrijd zelfs te winnen. De stand was toen namelijk 2-3 voor HBR.De wedstrijd leverde ieder geval een openingstreffer op voor Bodegraven. Een aanval over rechts werd goed afgerond, 1-0. HBR maakte echter in de derde strafcorner gelijk middels Sjoerd Mertens die de bal hoog in de touwen joeg, 1-1. Na de rust was het HBR die veelvuldig in de aanval was en dat leverde een kans op voor Paul de Wolf, die de bal netjes intikte 1-2. Het spel golfde op en neer en Bodegraven wist de 2-2 te maken. Daarna was het Roel van Linden die de bal loeihard in de bovenhoek wist te slaan. Met nog 5 minuten te gaan kon het toch niet meer mis gaan? Toch wist Bodegraven 2 keer te scoren, waardoor een minimaal verdiend gelijk spel teloor ging. HBR blijft scherp om zich tegen Reeuwijk komende week met een voorsprong van 3 punten toch winterkampioen te kunnen laten noemen.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …