dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Nieuws » Eenhoorn benoemd tot waarnemend burgemeester Lansingerland

Eenhoorn benoemd tot waarnemend burgemeester Lansingerland

Eenhoorn benoemd tot waarnemend burgemeester Lansingerland
Bas Eenhoorn.

B-Driehoek – De nieuwe gemeente Lansingerland – waarin de bestaande gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk fuseren – komt voorlopig onder leiding te staan van Bas Eenhoorn (VVD).Hij zal vanaf 1 januari 2007 optreden als waarnemend burgemeester, tot het moment dat een door de kroon benoemde burgemeester kan aantreden.
De heer Eenhoorn was 20 jaar burgemeester; van 1976-1983 in Schiermonnikoog en van 1983-1996 in Voorburg. In die periode was hij actief op tal van gebieden van het openbaar bestuur. Van 1999 tot 2003 was Eenhoorn partijvoorzitter van de VVD. Tevens is hij vice-president van de ELDR, de Europese liberale partij. Na zijn periode als burgemeester was de heer Eenhoorn actief in het bedrijfsleven. Thans is hij actief als bestuurder in de zorgsector en als zelfstandig adviseur.

Check Also

Indoorfestival DAKERAF voor jongeren Lansingerland

Lansingerland - Met ‘Pubers in de Spotlight’ richt de gemeente Lansingerland zich op een positieve manier op jongeren in Lansingerland. Om hier voor jongvolwassenen een nog prettigere plek te maken om te wonen, leven en zich te ontwikkelen, waarbij wordt geluisterd naar en samengewerkt met de jongeren zelf.