donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Lezersschrijven » Reactie op ingezonden brief Kees v.d. Burg

Reactie op ingezonden brief Kees v.d. Burg

Ik ben het helemaal met u eens. Het lijken wel verkiezingen als cadeaulijstjes. Maar dat is volgens mij helemaal niet de bedoeling van ons kiessysteem. Volgens mij moeten wij naar ons diepst innerlijke stem luisteren om de richting te bepalen van onze toekomst. En dan moeten we dus ingewerkt zijn en solidair met de autochtonen. Wij moeten geen verlanglijstjes van de plaatselijke omgeving maken, maar een visie op ons toekomstige (gehoopte) leven geven. Daarin kunnen we gelijk krijgen of niet, en ook moeten we solidair ons mogelijk verlies kunnen incasseren.
Dat is de reden waarom Groenlinks niet met deze verkiezingen heeft meegedaan. Omdat wij ons niet kapabel achten met een heel goed programma te verschijnen. Volgende keer doen wij wel mee.

T. van Loon.

Check Also

Broddelwerk

Met verbazing las ik het verslag in de Heraut van 24 juli over het volgende …