dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Lezersschrijven » Inbraak Rotonde

Inbraak Rotonde

Vol enthousiasme en lof bedanken wij de helden die zo dapper en stoer zijn geweest om in een week tijd twee keer in te breken in de Rotonde.Het is natuurlijk ook heel verdrietig als je de eerste keer door amateurisme met lege handen het pand moet verlaten en voor niks al die deuren kapot hebt geramd dus waarom zou je die tweede keer niet terugkomen met beter (en eigen) gereedschap en het kluisje alsnog ontzetten?
Gelukkig zit Rotonde hélemaal niet in zwaar weer op dit moment, bársten we natuurlijk van het geld en komen we om in alle vrijwilligers die jullie rommel in hun eigen vrije tijd wel weer opruimen en repareren hoor.
Ik hoop dat jullie óntzettend hebben genoten van die eerlijk en zuurverdiende ¤500,- . Papa en mama zullen ook vast heel erg trots op jullie zijn.
BRAVO!

Heleen Binkhorst
secretaris jongerencentrum Rotonde.

Check Also

Defecte verlichting busbaan

Na drie weken is er nog steeds niets gedaan aan de niet werkende knipperlichten aan …