dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Lezersschrijven » Kat gezien?

Kat gezien?

Onze kat mocht nooit los buiten lopen vanwege het verkeer en omdat niet iedereen ‘gecharmeerd’ is van loslopende katten. Hij kwam wel in onze tuin, die we helemaal hebben dichtgemaakt met gaas.Helaas is hij in de nacht van vrijdag 15 naar zaterdag 16 september jl. toch ontsnapt door een kleine opening van het gaas. We hadden de hoop dat hij nog die zaterdag terug zou komen. Helaas vonden bepaalde jongens het leuk om precies die dag in de Sterrenwijk rond te fietsen en vuurwerk af te steken (nog bedankt, hè!). Daardoor is ons toch al wat schuwe katje wellicht verder van huis gelopen.
Mijn vraag is aan de lezers: heeft iemand onze kat gezien? Het is een rode, gecastreerde kater, heeft een witte bef, buik, snorharen en sokjes, heeft bruingroene ogen en een oranje neus. Graag zouden wij willen weten waar hij is, levend of dood. Nu zitten we in onzekerheid en hij wordt erg gemist. Indien u meer informatie kunt geven, belt u dan alstublieft naar de Amivedi, waar onze kat ook geregistreerd staat. Het telefoonnummer van de Amivedi is 0184 – 661506.
U kunt ook kijken op ons keukenraam, waar hij op een foto te zien is. Bij voorbaat onze dank.

Familie Vonk
Pollux 85
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Standplaatsen/schandplaatsen

De soapserie omtrent de standplaatsen in het dorp blijft maar doorgaan. Al maandenlang staan in …