dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Met revue, een sapje en een borrel: ACR verwent de senioren

Met revue, een sapje en een borrel: ACR verwent de senioren

Met revue, een sapje en een borrel: ACR verwent de senioren
Alle gasten werden verwend met een
compleet revueprogramma, maar ook met
een hapje en een drankje tussen de bedrijven
door.

Berkel en Rodenrijs – Het is een jaarlijks terugkerend festijn waar elk jaar weer heel wat senioren en mindervaliden uit de hele gemeente van meegenieten: de feestmiddag – altijd de laatste zaterdag van de maand oktober – die wordt georganiseerd door de vrijwilligers van het Actie Comité Rehoboth.Zo ook zaterdag: de grote zaal van Rehoboth was tot de laatste plaats bezet en men genoot.

Het programma van de middag was in de vertrouwde handen van de leden van het Residentie Revue Gezelschap; van origine afkomstig uit Den Haag, maar met tal van B-Driehoekers in hun midden. Men presenteerde een vlot programma met sketches en liedjes die veelal zeer bekend waren en konden worden meegezongen door de gasten in de zaal.
Nadat iedereen – sommige gasten werden van huis opgehaald – was welkom geheten met een kopje koffie of thee en een hapje erbij kon de show beginnen. De hele middag was in stukjes geknipt, zodat er na enkele optredens steeds een pauze was voor een sanitaire stop en het strekken van de benen, een drankje en een smakelijke verrassing erbij.
Met in de zaal veel bekende gezichten die al vele jaren komen genieten van deze verwenmiddag, maar ook met allemaal bekende gezichten in het vrijwilligerskorps dat zich meestal al jarenlang belangeloos inzet voor zowel het welslagen van deze middag als van het meedraaien in het ACR. Want elke donderdagavond weer wordt er een beroep gedaan op de groep: voor het inzamelen van spullen, het sorteren, het verkopen van tweedehands artikelen en niet te vergeten het voorbereiden en tot een succes maken van de jaarlijkse grote rommelmarkt in september. En mede van het daar opgehaalde geld werd deze feestmiddag weer gefinancierd.
Als extra verrassing kregen alle bezoekers bovendien nog een schitterende cyclaam mee naar huis. Als blijvend aandenken aan de feestmiddag die men volgend jaar vast weer wil meemaken.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.