vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » Nieuws » Heb je even voor mij…. Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet

Heb je even voor mij…. Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet

Heb je even voor mij.... Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet
Frans Bauer samen met Linda en Pascal.

Bergschenhoek – Het leek gepland, maar was heel spontaan en onverwacht; precies op het moment dat Pascal en Linda hun nieuwe dierenspeciaalzaak Dobey openden wandelde niemand minder dan de sympathieke zanger Frans Bauer langs in de Dorpsstraat te Bergschenhoek. Hij kwam een camera kopen bij J&F en genoot van de gezellige drukte rond de verhuisde Dobey. Hij had er vervolgens geen enkel bezwaar tegen even met Pascal en Linda op de foto te gaan; als aandenken aan een gezellige ontmoeting en een schitterende dag.

Check Also

MBS uitgebreid met openbare AED en kundige leerlingen

Bleiswijk - De Melanchthon Business School (MBS) aan de Merenweg in Bleiswijk beschikte intern al langer over een AED, maar sinds kort hangt er ook een aan de buitenmuur van de school. Die is niet alleen voor de school, maar voor de hele buurt gratis inzetbaar als dat nodig blijkt.