woensdag 18 september 2019 | week 38
Home » Nieuws » Heb je even voor mij…. Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet

Heb je even voor mij…. Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet

Heb je even voor mij.... Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet
Frans Bauer samen met Linda en Pascal.

Bergschenhoek – Het leek gepland, maar was heel spontaan en onverwacht; precies op het moment dat Pascal en Linda hun nieuwe dierenspeciaalzaak Dobey openden wandelde niemand minder dan de sympathieke zanger Frans Bauer langs in de Dorpsstraat te Bergschenhoek. Hij kwam een camera kopen bij J&F en genoot van de gezellige drukte rond de verhuisde Dobey. Hij had er vervolgens geen enkel bezwaar tegen even met Pascal en Linda op de foto te gaan; als aandenken aan een gezellige ontmoeting en een schitterende dag.

Check Also

Weg van momenten op Open Monumentendag

Lansingerland - Zaterdag 14 september is het Open Monumentendag. Het thema van dit jaar is 'Plekken van Plezier'. Dit jaar zullen, naast de historische punten, ook culturele instanties hun deuren openen voor het publiek. Cultureel en Historisch Lansingerland bundelen hun krachten en organiseren een groot evenement genaamd 'Weg van momenten'. Dit evenement is een samenwerking tussen Bibliotheek Oostland, Jay's Place en de Historische Verenigingen in Lansingerland.