donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Nieuws » Heb je even voor mij…. Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet

Heb je even voor mij…. Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet

Heb je even voor mij.... Zelfs Frans Bauer mist de opening van Dobey niet
Frans Bauer samen met Linda en Pascal.

Bergschenhoek – Het leek gepland, maar was heel spontaan en onverwacht; precies op het moment dat Pascal en Linda hun nieuwe dierenspeciaalzaak Dobey openden wandelde niemand minder dan de sympathieke zanger Frans Bauer langs in de Dorpsstraat te Bergschenhoek. Hij kwam een camera kopen bij J&F en genoot van de gezellige drukte rond de verhuisde Dobey. Hij had er vervolgens geen enkel bezwaar tegen even met Pascal en Linda op de foto te gaan; als aandenken aan een gezellige ontmoeting en een schitterende dag.

Check Also

Open Tuinen dagen, een lust voor het oog

Lansingerland - Ondanks af en toe een licht regenbuitje, zijn de Open Tuinen dagen op zaterdag 15 en zondag 16 juni succesvol verlopen. Degenen die per fiets of auto langs een aantal tuinen gingen, bleken echte liefhebbers van tuinieren te zijn. Ze lieten zich rondleiden bij particulieren die daarvoor gastvrij en met plezier toegang gaven tot hun tuin.