dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » Algemeen » Training effectieve communicatie

Training effectieve communicatie

Berkel en Rodenrijs – We communiceren de hele dag. Maar wat doen we dan eigenlijk? Wat is er voor nodig om begrepen te worden? Bij het overbrengen van een boodschap zijn er allerlei zaken die een rol spelen. Daarbij gaat het niet alleen om woorden; als houding niet met de woorden overeenkomt kan er al allerlei verwarring ontstaan.Hoe verpak je je boodschap en welke betekenis wordt er aangegeven? Waar kan ik op letten als ik luister?
In het Centrum voor zingeving ’t Klooster van de lichtgroene paters, Noordeindseweg 156in Berkel en Rodenrijs wordt binnenkort een training gegeven waarin een aantal basisbegrippen worden behandeld. Er wordt geoefend met vaardigheden, die bij een effectieve communicatie horen.
De training vindt plaats op zes dinsdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur en start op 7 november (de laatste cursusavond is 19 december, op 5 december is er geen cursus). Het bijwonen van de eerste (kennismakings- en introductieavond kost ¤ 5,-, de cursus kost ¤ 50,-.
Voor inschrijving of meer inlichtingen kan men contact opnemen met Anja van Herwaarden, tel. 010 – 2623837 of 06 – 20900450. Ook via email te bereiken op anjaher@chello.nl en/of via de website www.tklooster.tk.

Check Also

Verdriet en blijdschap gaan hand in hand bij SamenLoop voor Hoop

Lansingerland - Het was voor de eerste keer, maar gezien de vele mooie en positieve reacties waarschijnlijk niet de laatste; de SamenLoop voor Hoop die zowel zaterdag 7 als zondag 8 september het evenemententerrein naast het zwembad vulde met duizenden Lansingerlanders en familieleden. Ze kwamen allemaal voor hetzelfde: samen de emoties beleven die bij kankerpatiënten, ex-patiënten en naasten leven. Het werd een weekend van samen herdenken, steunen en vieren van het leven.