donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Meisjes Junioren CVV Berkel mikken hoog

Meisjes Junioren CVV Berkel mikken hoog

Berkel en Rodenrijs – De meisjes Junioren van CVV Berkel (13-15 jaar) vormen samen een sterk team in de zaterdagcompetitie. Tot nu toe hebben ze alles met grote cijfers gewonnen.Sponsor Martinus en Sorgeloos tekende een driejarig sponsorcontract om de dames goed gekleed het veld op te laten komen. Met nieuwe shirts, broeken, sokken en een reclamebord langs het veld. Trainer George Eernisse, werkzaam bij Martinus en Sorgeloos, is de komende jaren een trots en tevreden mens met zo’n topteam.
Het team bestaat uit: Lianne Vreugdenhil, Juliëtte Schipper, Romy Moerman, Richelle van der Ploeg, Michelle Rodenburg, Myrthe Lockhorst, Judith de Bree, Elisa Hoekstra, Pamela Martins, Ashley Versloot, Priscilla den Dulk, Michelle Arbman, Natasha Balm, Daphne Oosthoek, Marjette Krupe en Kim van der Spek. Samen met René van Wijk (leider), Gerard Duivesteijn (leider/trainer) en trainer George.

Meisjes Junioren CVV Berkel mikken hoog

Check Also

Lotte Bovy ziet een droom in vervulling gaan

Bergschenhoek - De feesten na het slagen voor haar vwo-diploma zijn voorbij. De meeste geslaagden hebben al een idee wat ze hierna gaan doen. Zo ook Lotte Bovy (18) die zoals ze het zelf noemt een droom achterna gaat. Studeren en voetballen in Amerika. De inwoonster van Bergschenhoek die ooit begon bij BVCB en bij Excelsior/Barendrecht de laatste twee jaar actief was, begint aan een mooi avontuur.