dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Oostland, logistieke regio van de toekomst

Lansingerland - Dankzij de centrale ligging heeft onze regio een enorme aantrekkingskracht op bedrijven, waaronder grote logistieke bedrijven. Bedrijventerreinen als Klappolder, Bleizo en Prisma ontwikkelen zich in hoog tempo. Maar welke impact hebben deze regionale ontwikkelingen op het Oostland? Wat zijn de gevolgen de gevolgen voor de infrastructuur en de bereikbaarheid van Oostlandse bedrijven?

Lees meer

Projectgroep Oppervlaktewaterkwaliteit trekt aan de bel

Oostland - Natuur- en Vogelwacht Rotta en de Vereniging voor Natuur- en Milieubescherming Pijnacker maken zich al enige tijd ernstig zorgen over de kwaliteit van het oppervlaktewater in hun gemeenten en hebben daarom in januari de gezamenlijke Projectgroep Oppervlaktewaterkwaliteit Oostland opgericht.

Lees meer

Voorstelling Onderhuids laat het publiek voelen

Bergschenhoek - Met een tribune vol familie werd zaterdag 13 en zondag 14 april de voorstelling Onderhuids van Theater Vlammen in de aula van Melachthon Bergschenhoek opgevoerd. Een gewaagde voorstelling waarbij eenzaamheid, pestgedrag en het klimaat afwisselend aan bod kwamen.

Lees meer

Voorjaarswandeling voor Ethiopië

Bergschenhoek - Op zaterdag 11 mei organiseert Centrum Internationaal in samenwerking met Natuur- en Vogelwacht Rotta een voorjaarswandeling. Deze wandeling heeft als doel om geld op te halen voor deze stichting die al sinds 2007 actief is in Ethiopië. De organisatie zet zich in voor onderwijs aan kinderen met een verstandelijke beperking.

Lees meer