maandag 16 september 2019 | week 38
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Ga de uitdaging aan met de Lifestyle Challenge

Berkel en Rodenrijs - De zomer zit erop en het ‘normale leven’ begint weer. Na een zomer lang genieten is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, zowel op het werk als tijdens je workout. The Fitness Lounge daagt je uit! "Laat ons je helpen om je doel te bereiken binnen 10 weken en maak bovendien kans op een jaar lang gratis sporten!"

Lees meer

Escape Game maakt jongeren weerbaar en sterker

Lansingerland - In nauwe samenwerking met Jongerenwerk Lansingerland heeft de organisatie You!nG een Escape Game ontwikkeld waarmee het betrokken is bij het project ‘Pubers in de spotlights’ van Lansingerland. Het spel laat de jongeren kennis maken met de kansen en de gevaren van de onlinewereld.

Lees meer

Storing Heraut app voor Android gebruikers

Gebruikers van Android die de Heraut app hebben gedownload ondervinden problemen met de app. Door een storing kunnen zij de app niet gebruiken. We streven er naar de storing zo snel mogelijk te verhelpen.Voor gebruikers van IOS (Iphone, Apple Ipad) is de app gewoon toegankelijk. Wie De Heraut digitaal wil lezen kan terecht op onze website www.herautonline.nlExcuus voor het ongemak. …

Lees meer

Buurttoezicht Lansingerland ontwikkelt verder

Lansingerland - De landelijke belangenvereniging NLBVI (Nederlandse Burger Veiligheids Initiatieven) is een feit en heeft als doel om lokale initiatieven zoals Buurt Toezicht Lansingerland (BTL) te ondersteunen. De vereniging heeft als insteek om meer eenheid in het land te krijgen; een afspraak die vorig jaar tijdens het eerste congres in het gemeentehuis van Lansingerland werd gemaakt. Gestreefd wordt om vrijwilligersinitiatieven verder te ontwikkelen in kwaliteit, zodat de burgerinitiatieven een daadwerkelijk verschil kunnen maken. De uitwisseling en ervaringen van BTL en andere vergelijkbare initiatieven worden hier ondergebracht.

Lees meer

Hoofdmacht ttv TOGB begint versterkt aan een lastige klus

Berkel en Rodenrijs - Het jonge team van Tafeltennisvereniging TOGB bestaande uit Leroy Heemskerk (17), Milo de Boer (15) en Ronald Vijverberg heeft zich voor komend seizoen versterkt met als doel handhaving in de eerste divisie. Het team, na de promotie van verleden jaar nu uitkomend in de eerste divisie, heeft als missie bij de eerste drie te eindigen in de aankomende competitie. Voor dit doel zijn er twee nieuwe spelers aangetrokken. Michel de Boer en de 24-jarige Tunesiër Adam Hmam, momenteel nummer 442 op de wereldranglijst.

Lees meer

Besluiten b. en w. tijdens zomerreces

Lansingerland - Het college van b. en w. verbetert de verkeersveiligheid van de Zuidersingel en onderzoekt een nieuwe verbinding voor (vracht)verkeer tussen de Molenweg en bedrijventerrein Oudeland. Op advies van de GGD heeft het college per direct een exploitatieverbod voor Kinderdagverblijf Pimmie afgegeven. Het college ziet de grote impact van de standplaatsloting op ondernemers in Berkel Centrum, neemt signalen buitengewoon serieus en verkent met urgentie welke mogelijkheden er zijn.

Lees meer