woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Neem maatregelen bij warm weer

Neem maatregelen bij warm weer Lansingerland – Met name voor senioren is het van belang dat zij de juiste maatregelen nemen als de temperatuur zomerse waarden aanneemt. Zo veel mogelijk de koelte en de schaduw opzoeken, een rustig tempo aanhouden, niet veel lichamelijke inspanning verrichten, maar ook veel water drinken en af en toe een lekker koel waterijsje zijn zaken …

Lees meer

Snelle, betaalbare en goede huisvesting hoeft geen probleem te zijn

Bergschenhoek - We kennen ze allemaal; de arbeidsmigranten die hier hun handen uit de mouwen steken om werk te verrichten. Met name bij distributiecentra en in de glastuinbouw waar de tuinders veelal een beroep op hen doen, maar huisvesting levert al snel een probleem op. Twee Hoekse ondernemers hebben daar een oplossing voor die zowel snel als goed en betaalbaar is.

Lees meer

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek - Bruisend Bergschenhoek nodigt iedereen uit zaterdag 29 juni mee te komen feesten tijdens het Jaarfeest, waarbij het hele centrum in het teken van bruisen en feest zal staan. Tussen 10.00 en 23.00 uur wacht een vol en afwisselend programma, aangeboden door de winkeliers van het centrum.

Lees meer

Het Tolhek feestelijk geopend

Berkel en Rodenrijs - Onder grote belangstelling werd woensdagmiddag 19 juni het herbouwde Tolhek midden in De Groenzoom geopend. Die taak was weggelegd voor de burgemeesters van de beide gemeenten waar voorheen tol ’t Meerhek tussen stond: burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland en burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp.

Lees meer

Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid van start

Bergschenhoek - Wat betekent vrijheid voor u, voor jou? Die vraag stellen Yvonne van der Kaaij en Cora van der Lee, initiatiefnemers van het Poëzieproject Lansingerland 75 jaar Vrijheid, aan alle inwoners van Lansingerland. Omdat het gedicht centraal staat in het project, moeten de antwoorden in dichtvorm worden verpakt. De 75 meest aansprekende gedichten verschijnen in een bundel. Daarnaast komen er kunstwerkjes, gemaakt door kinderen, in de bundel. Voor de coverfoto van de bundel wordt een fotowedstrijd uitgeschreven. De bundel wordt rond 5 mei 2020 (Bevrijdingsdag) gepresenteerd. Informatie over de wedstrijden volgt later in deze krant.

Lees meer

Behandeling Carpaal Tunnel Syndroom zeer succesvol

Pijnacker - Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker is het sinds 2011 mogelijk om het carpaal tunnel syndroom (CTS) effectief te bestrijden. Als een van de weinige praktijken in Zuid-Holland is er bij deze praktijk een behandelmethode beschikbaar die mensen met een CTS doeltreffend helpt.

Lees meer