maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » tweetpost

tweetpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Twitter moet worden geexporteerd!

Deze maand besluit gemeenteraad over cultuurhuis in Berkel Centrum

Lansingerland - Het college van b. en w. heeft na uitgebreid onderzoek alsnog besloten dat realisatie van een cultuurhuis in Berkel Centrum West met publiek geld bekostigd moet gaan worden. Behalve een miljoenen investering is na het eerste jaar in 2023 nog eens bijna € 783.000 aan exploitatiekosten nodig, een bedrag dat geleidelijk naar € 650.000 per jaar gaat àls Blok B een succes wordt. De commissie Ruimte en de gemeenteraad spreken er deze maand weer over om tot een definitief besluit te komen. De knopen worden dan geteld.

Lees meer

Jan-Willem van den Beukel kandidaat-wethouder

Lansingerland - De fractie en het bestuur van CDA Lansingerland dragen Jan-Willem van den Beukel voor als wethouder van de gemeente Lansingerland. Van den Beukel wordt daarmee de opvolger van Albert Abee, die op 18 februari benoemd wordt als wethouder in de gemeente Westland. Jan-Willem van den Beukel is 38 jaar, woont in Berkel en Rodenrijs, is getrouwd en heeft vier kinderen.

Lees meer

Suzan Lamens gaat als elfde haar ‘2020’ tennisjaar in

Berkel en Rodenrijs - Ze heeft er zin en straalt zelfvertrouwen uit: Suzan Lamens begint als elfde op de rankinglijst van beste Nederlandse tennissters aan het nieuwe jaar. Na een moeizame start in 2019 - toen ze de eerste vijf maanden te kampen had met een ontsteking in haar elleboog - gloort er een nieuw jaar volop kansen.

Lees meer

Samen bouwen aan Lansingerland

Lansingerland - Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werden veel mensen welkom geheten, werden handen geschud en goede wensen uitgesproken. Maar traditiegetrouw kreeg ook burgemeester Pieter van de Stadt als gastheer de microfoon om zijn blik te laten glijden over Lansingerland en haar inwoners.

Lees meer

Corrie van den Berg beëindigt haar werk voor PMBO

Berkel en Rodenrijs - Ze was een van de grondleggers van Parkmanagement Bedrijvenpark Oudeland (PMBO); de eerste periode als bestuurslid en vervolgens als parkmanager. Ze was een bekend gezicht op Oudeland, maar ook op andere bedrijventerreinen was ze - onder andere bij onderzoek naar mogelijkheden om BIZ te worden - aanspreekpunt en zette ze haar expertise in: Corrie van den Berg.

Lees meer