zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Twintigste en laatste editie Bridge in de Kas

Bleiswijk - Gezellig bridgen op een unieke locatie; dat kan nog eenmaal tijdens de twintigste editie van Bridge in de Kas te Bleiswijk. Op zaterdag 9 november vindt het evenement Bridge in de Kas plaats bij Bunnink Plants. Voor de laatste keer georganiseerd door Rotaryclub Lansingerland. De hulp van de scouts is al deze jaren onontbeerlijk geweest. Bovendien is de opbrengst van deze drive bestemd voor de Bleiswijke scouts, in het bijzonder voor de aanschaf van een nieuwe lelievlet.

Lees meer

HCM weer op z’n best, mede dankzij prominente solisten

Bergschenhoek - Het Najaarsconcert, gegeven door het Hollands Christelijk Mannenkoor, op zaterdag 12 oktober in de Hervormde kerk in Bergschenhoek, is weer een doorslaand succes geworden. Het was mooi, compleet en het heeft de liefhebbers van zang en muziek weer tot elkaar gebracht. De belangstelling hiervoor was, zoals gebruikelijk, groot.

Lees meer

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Lees meer

Hoogheemraadschap beloont innovatief idee

Bergschenhoek - Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is al enige tijd druk in de weer met het controleren van sloten in Lansingerland. Maandagochtend 14 oktober waren ze in de sloten rond en in de glastuinbouwcluster van Bergschenhoek actief. Dat gebeurde op een eigentijdse wijze: met een droneboot. Deze nieuwe en innovatieve manier van meten maakt de controles effectiever.

Lees meer

HCM laat zich van een andere kant zien

Bergschenhoek - Verbaasde blikken, open monden, maar vooral waardering zagen we zaterdag 5 oktober bij de vele bezoekers van de door het Hollands Christelijk Mannenkoor (HCM) georganiseerde Hobby- en Zangbeurs in de Hervormde Kerk van Bergschenhoek. “We hadden alles verwacht van deze tenoren, baritons en bassen, maar niet dit”, hoorden we in de wandelgangen.

Lees meer

Fundament Bergschenhoek Groep werd in 1919 gelegd

Bergschenhoek - De eerste steen voor het fundament van de Bergschenhoek Groep werd in 1919 gelegd. Het was het jaar waarin Huig Rook samen met zijn echtgenote Adriana Rook-Speksnijder een handel in zand en grind opzette. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf dat zestig jaar geleden haar activiteiten uitbreidde naar Bergschenhoek.

Lees meer