vrijdag 10 april 2020 | week 15
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Jong Berkels talent valt in de prijzen bij De Muziekwedstrijd

Berkel en Rodenrijs - De 10-jarige Sanne Lam en de 11-jarige Adinda van Delft, beiden uit Berkel en Rodenrijs, zijn met hun inzending voor De Muziekwedstrijd - georganiseerd door het Prinses Christina Concours - in de prijzen gevallen. Dat maakte de jury, bestaande uit onder andere zangeres Ntjam Rosie en violist Yannick Hiwat, bekend. Sanne won een tweede en Adinda een derde prijs. Het filmpje van Sanne is via deze link te zien en het filmpje van Adinda is via deze link te zien.

Lees meer

Een podium voor Yannik

Bleiswijk - Na de feestelijke opening van de veertiende expositie in Galerie Bleiswijk maakte De Heraut - zoals bij elke nieuwe expositie de gewoonte - met elke Lansingerlandse exposant een apart verslag van zijn of haar werk en werkwijze. Een verslag dat halverwege de duur van de expositie werd gepubliceerd. Ditmaal was dat Yannik. Het coronavirus gooide echter roet in het eten en ook de galerie (in elk geval tot 6 april) moest de deuren sluiten.

Lees meer

Welzijn Lansingerland coördineert hulpaanvragen

Lansingerland - De vier locaties van Welzijn Lansingerland zijn in verband met het coronavirus gesloten. Dit betekent niet dat de professionals en vrijwilligers van Welzijn Lansingerland achterover leunen. Integendeel. In samenspraak met de gemeente Lansingerland is Welzijn Lansingerland het coördinatiepunt van het samenbrengen van hulpvragen en -aanbod. “Schroom niet ons te bellen”, roept directeur Margriet Keizerwaard ouderen en kwetsbare inwoners op.

Lees meer

Oproep vanuit de ambulancezorg!

Oproep vanuit de ambulancezorg! Lansingerland – Ambulancezorg Rotterdam Rijnmond staat 24/7 met alle collega’s klaar voor patiënten die naar het ziekenhuis vervoerd moeten worden. Ook voor inwoners van Lansingerland, u en jou! Daarom hun oproep: “Blijf a.u.b. thuis voor ons!”

Lees meer

Mooie en ontroerende verhalen rond 75 jaar Vrijheid

Bergschenhoek - Met het presenteren van inmiddels de vijfde bundel hebben de schrijvers/dichters van Oostland Literair opnieuw een prestatie verricht. De titel '2020, 75 jaar vrijheid' spreekt voor zichzelf en de keuze om rond het thema Vrijheid mooie verhalen in de ruimste zin van het woord te schrijven, zal door de lezers zeer zeker worden gewaardeerd. Woensdag 11 maart overhandigde een van de jongsten onder de vele aanwezigen het boek aan onder meer de burgemeesters van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Lees meer