woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Doto ‘dansend het jaar door’

Bergschenhoek - Zaterdag 15 juni was het dan zo ver; de grote tweejaarlijkse dansvoorstelling in theater aan de Schie in Schiedam. Dit jaar was het thema ‘Dansend het jaar door’. Het was weer een daverend succes!!

Lees meer

Neem maatregelen bij warm weer

Neem maatregelen bij warm weer Lansingerland – Met name voor senioren is het van belang dat zij de juiste maatregelen nemen als de temperatuur zomerse waarden aanneemt. Zo veel mogelijk de koelte en de schaduw opzoeken, een rustig tempo aanhouden, niet veel lichamelijke inspanning verrichten, maar ook veel water drinken en af en toe een lekker koel waterijsje zijn zaken …

Lees meer

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek - Bruisend Bergschenhoek nodigt iedereen uit zaterdag 29 juni mee te komen feesten tijdens het Jaarfeest, waarbij het hele centrum in het teken van bruisen en feest zal staan. Tussen 10.00 en 23.00 uur wacht een vol en afwisselend programma, aangeboden door de winkeliers van het centrum.

Lees meer

Het Tolhek feestelijk geopend

Berkel en Rodenrijs - Onder grote belangstelling werd woensdagmiddag 19 juni het herbouwde Tolhek midden in De Groenzoom geopend. Die taak was weggelegd voor de burgemeesters van de beide gemeenten waar voorheen tol ’t Meerhek tussen stond: burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland en burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp.

Lees meer

Hoogheemraad word je niet zomaar

Berkel en Rodenrijs - Bij de onlangs gehouden waterschapsverkiezingen werd Ruud Egas gekozen en benoemd tot Hoogheemraad van het Hoogheemraadschap van Delfland. Berkel en Rodenrijs ligt in het werkgebied van Delfland.

Lees meer

Behandeling Carpaal Tunnel Syndroom zeer succesvol

Pijnacker - Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker is het sinds 2011 mogelijk om het carpaal tunnel syndroom (CTS) effectief te bestrijden. Als een van de weinige praktijken in Zuid-Holland is er bij deze praktijk een behandelmethode beschikbaar die mensen met een CTS doeltreffend helpt.

Lees meer