dinsdag 17 september 2019 | week 38
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Optredens, gedichten en kunst luisteren Culturele Wandeling op

Berkel en Rodenrijs/Pijnacker- Vrijdagavond 20 september wordt er tussen 19.30 en 22.30 uur een Culturele Wandeling door de Groenzoom georganiseerd. Verspreid over de hele route van ongeveer 6 kilometer kunnen de wandelaars onder meer genieten van zang en muziek, Oostland dichters die voorlezen uit hun werk en van kunst. Een shantykoor geeft acte de présence, terwijl DJ's laten zien en horen wat ze kunnen. Het wordt een wandeling om nooit meer te vergeten! U kunt de wandeling vanaf drie verschillende plaatsen starten.

Lees meer

Ga de uitdaging aan met de Lifestyle Challenge

Berkel en Rodenrijs - De zomer zit erop en het ‘normale leven’ begint weer. Na een zomer lang genieten is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, zowel op het werk als tijdens je workout. The Fitness Lounge daagt je uit! "Laat ons je helpen om je doel te bereiken binnen 10 weken en maak bovendien kans op een jaar lang gratis sporten!"

Lees meer

Escape Game maakt jongeren weerbaar en sterker

Lansingerland - In nauwe samenwerking met Jongerenwerk Lansingerland heeft de organisatie You!nG een Escape Game ontwikkeld waarmee het betrokken is bij het project ‘Pubers in de spotlights’ van Lansingerland. Het spel laat de jongeren kennis maken met de kansen en de gevaren van de onlinewereld.

Lees meer

Storing Heraut app voor Android gebruikers

Gebruikers van Android die de Heraut app hebben gedownload ondervinden problemen met de app. Door een storing kunnen zij de app niet gebruiken. We streven er naar de storing zo snel mogelijk te verhelpen.Voor gebruikers van IOS (Iphone, Apple Ipad) is de app gewoon toegankelijk. Wie De Heraut digitaal wil lezen kan terecht op onze website www.herautonline.nlExcuus voor het ongemak. …

Lees meer

Hoofdmacht ttv TOGB begint versterkt aan een lastige klus

Berkel en Rodenrijs - Het jonge team van Tafeltennisvereniging TOGB bestaande uit Leroy Heemskerk (17), Milo de Boer (15) en Ronald Vijverberg heeft zich voor komend seizoen versterkt met als doel handhaving in de eerste divisie. Het team, na de promotie van verleden jaar nu uitkomend in de eerste divisie, heeft als missie bij de eerste drie te eindigen in de aankomende competitie. Voor dit doel zijn er twee nieuwe spelers aangetrokken. Michel de Boer en de 24-jarige Tunesiër Adam Hmam, momenteel nummer 442 op de wereldranglijst.

Lees meer

Eerste batterij bij een sportclub in Nederland feestelijk geopend

Bergschenhoek - Onder grote belangstelling nam wethouder Albert Abee vrijdag 6 september bij tennisvereniging LTC Triomf in Bergschenhoek een grote batterij voor zonne-energie feestelijk in gebruik. De wethouder, verantwoordelijk voor het programma duurzaamheid binnen de gemeente Lansingerland, deed dit onder toeziend oog van vertegenwoordigers van de KNLTB en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Lees meer