vrijdag 22 november 2019 | week 47
Home » fbpost

fbpost

Deze categorie wordt gebruikt door RedaFact om aan te sturen of het artikel richting Facebook moet worden geexporteerd!

Rhytm & Gospel Choir in Opendeurdienst

Bleiswijk – Zondag 24 november is er een gezamenlijke Opendeurdienst om 19.30 uur in de Dorpskerk, Kerkplein 4, met daarin een gastoptreden van het Rhythm & Gospel Unity Choir met live band uit Delft. Het koor is in 2006 opgericht door een groep gedreven jonge mensen. Sinds 2008 dirigeert Rob de Jong een inmiddels flink uitgegroeide groep zangers en zangeressen.In …

Lees meer

Bevrijd een kind van armoede

##+###8203;##+###8203;##+###8203;##+###8203;##+###8203;##+###8203;Bleiswijk - In 2018 zijn Arjan en Marit Koolhaas en hun kinderen met Compassion naar Tanzania geweest en Klaas Jan en Marianne Hubers dit jaar met hun gezin naar Kenia. Op vrijdagavond 29 november organiseren zij een avond vol muziek, ontmoeting en verhalen over deze reizen. Voormalig sponsorkind Remmy uit Tanzania zal deze avond aanwezig zijn om zijn ervaringen te delen.

Lees meer

Sparta Businessclub brengt bezoek aan Wooning

Bergschenhoek - Dat Wooning en sportiviteit goed samen gaan bleek vorige week toen de deuren van de Hoekse keuken- en badkamergigant aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek gastvrij open gingen voor de leden van de Businessclub van Sparta.

Lees meer

Japanse bezoekers kijken hun ogen uit in Bleiswijk en omgeving

Bleiswijk - Op de vraag wat hen het eerste opviel tijdens hun bezoek aan Nederland lachten de 12-jarige Kotoe Harada en de 11-jarige Yae Shilzu spontaan: “Dat de mensen hier lange neuzen hebben, ze grote porties eten op hun bord krijgen en er zulke mooie stenen huizen staan. Maar ook, dat de mannen zo groot en (giechelend) knap zijn en de vrouwen er mooi uitzien. En dat iedereen zo creatief is!"

Lees meer

Verrassend kerstconcert Vrienden van de Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs - De Stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs organiseren maandagavond 16 december haar jaarlijkse Christmas ##+## Friends Kerstconcert bij Kaarslicht met optredens van The Classic Crooners, The Tiny Little Bigband en Carolina Dijkhuizen.

Lees meer

Gemeenteraad beslist over beleidsuitgangspunten Wilderszijde

Lansingerland - Commissie Ruimte sprak behalve over Berkel Centrum West en de Transitievisie Warmte op dinsdag 12 november jl., op donderdag 14 november jl. nog een extra avond over de ontwikkeling van Wilderszijde. Het ging niet alleen over woningen en de daarbij noodzakelijke basisvoorzieningen, maar ook hier over parkeren en mobiliteit en een beetje over het milieu. De discussie wordt vervolgd in de gemeenteraad waar het op donderdag 28 november tot besluitvorming moet leiden.

Lees meer