zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Annelies Moerel

Annelies Moerel

Jan en Riet met huis vol bloemen

Bergschenhoek - Het is overduidelijk feest op de Notaris Kruytstraat. Er is geen lege plek meer op tafel, overal staan bloemen. Op bezoek bij het 60-jarig bruidspaar De Wit-Roos valt meteen op dat Jan de Wit (80) de prater is. Zijn vrouw Riet (80) kijkt tijdens het gesprek haar man continu aan en knikt daar waar zij iets bevestigen wil. Soms lacht ze om wat hij vertelt en Piet heeft veel te vertellen. Ze hebben beiden veel meegemaakt.

Lees meer

Berkel snoept een punt weg bij BVCB in boeiende derby

Bergschenhoek - Van de drie partijen, de twee voetbalteams en de toeschouwers, gingen er twee met een tevreden gevoel naar huis. De toeschouwers omdat ze een echte derby hadden gezien. En de tweede partij was het bezoekende CVV Berkel, dat na een 2-0 achterstand in de slotfase nog een punt veilig wist te stellen, eindstand 2-2. De kater was voor thuisploeg BVCB die een 2-0 voorsprong teniet zag gaan.

Lees meer

Postbode Peter Havenaar krijgt nog meer tijd voor vrijwilligerswerk

Berkel en Rodenrijs - Eigenlijk treedt hij in de voetsporen van de man die hem zevenenveertig jaar geleden aannam als leerling-postbode. De voor inwoners van Berkel en Rodenrijs geen onbekende Wim Vonk die een halve eeuw geleden bijna ieder adres in Berkel uit zijn hoofd wist. Peter Havenaar (66) zal volgende maand geen brievenbussen meer vullen, maar zijn kennis van adressen is navenant. Na al die jaren mag de man, die samen met zijn vrouw Ria zoveel vrijwilligerswerk doet, stoppen. “Nee, vervelen zal ik me niet. Daarvoor heb ik wat vrijwilligerswerk betreft nog te veel pijlen op mijn boog", aldus Peter Havenaar.

Lees meer

Lotte blijft actief voor goede doel

Lotte blijft actief voor goede doel Berkel en Rodenrijs – De negenjarige Lotte van der Burg is inmiddels een kei in het verzamelen van pet-flessen voor het goede doel. Na haar vorige inzamelingen voor het door Ebola geteisterde Afrika en een actie van Unicef, heeft ze ditmaal haar energie gestopt in een actie voor het Caribische Sint Maarten. Dit eiland …

Lees meer

Nostalgie Behind The Dikes beleeft 200ste uitzending

Lansingerland - Café ’t Centrum was de centrale plek waar zaterdagochtend 30 september de 200ste uitzending van Nostalgie Behind The Dikes® plaatsvond. Tussen tien en één uur hanteerde Adri Troost daar de microfoon, terzijde gestaan door Lotte Overbeek.

Lees meer

Feestje voor alleengaanden in restaurant de Tuinen

Bleiswijk - Het is alweer 25 jaar geleden dat vrijwilliger Wil Minnai in dienstencentrum De Leeuwerik startte met een wekelijkse maaltijd voor alleengaanden. Inmiddels is deze activiteit verplaatst naar het restaurant van woonzorgcentrum Laurens De Tuinen, maar Wil is nog steeds bij de organisatie ervan betrokken.

Lees meer