donderdag 4 maart 2021 | week 09
Rafke en Jurrina zijn er uit! Het wordt een soort ‘private shopping’ want er mogen niet teveel belangstellenden tegelijk in de Outletstore snuffelen.

Grote Outlet in Bleiswijk

Bleiswijk – De teams van zowel Van der Linde Lingerie als Beestore en Beetween zijn druk in de weer met de voorbereidingen van een grootste Outlet die ditmaal geen twee dagen maar bijna een hele week zal gaan duren; van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 juni. In de Outletstore naast Van der Linde Lingerie in de Dorpsstraat van Bleiswijk. Met daarin een uitgebreide collectie kleding voor kinderen en dames, lingerie en badmode.

‘Wat te doen in coronatijd?’ was de vraag die centraal stond. Want het is al jaren een goede gewoonte dat deze Bleiswijkse zaken samen twee maal per jaar een Outlet organiseren. Onder andere in april, maar daar was ditmaal geen sprake van. Toch was er wel veel vraag naar en daarom werd onderzocht hoe een Outlet toch en aangepast kon worden opgezet; net even anders en veilig, maar vooral gezellig en aantrekkelijk voor iedereen.

Reserveren

Rafke en Jurrina zijn er uit! “Het wordt een soort ‘private shopping’, want er mogen niet teveel belangstellenden tegelijk in de Outletstore snuffelen. Daarom kan iedereen een eigen tijd reserveren; online of in de winkel. Iedereen die gereserveerd heeft mag een half uur shoppen en er zijn maar zeven mensen tegelijk in de outletwinkel, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Daarom vragen we iedereen tien minuten voor de gereserveerde tijd present te zijn. Zowel op tijd als alleen. In de poort voor de winkel kan dan even worden gewacht, maar ook alvast gesnuffeld tussen de spulletjes die daar staan. Binnen zijn extra paskamers, er kan worden gepind en contant betaald.
Houd de eerste week van juni dus in de gaten, maar ook nu is het weer gewoon en gezellig winkelen in Bleiswijk. Alles is op orde, RIVM proof en de nieuwe collecties komen weer volop binnen.