woensdag 27 mei 2020 | week 22

Een beetje geduld a.u.b.

Lansingerland is een gemeente die volop in ontwikkeling is. Zo beginnen deze week de werkzaamheden die moeten leiden tot de uitbreiding van het winkelcentrum in Berkel en Rodenrijs. Er staat ons heel wat te wachten. Niet alleen het winkelend publiek, maar vooral ook de middenstand, scholen en de bewoners die grenzen aan de bouwlocatie.
Voor het winkelend publiek is het allemaal nog het minst erg. Je komt niet dagelijks in het winkelcentrum en dan zou het toch niet zo moeilijk moeten zijn om de overlast voor lief te nemen. Ja, misschien moeten we wat verder lopen vanaf een parkeerplaats of is het even zoeken naar een parkeerplekje. Misschien handig om wat vaker de fiets te pakken. Goede fietstassen helpen beslist.
Voor mensen die moeilijk ter been zijn en een invalideparkeerkaart hebben, zouden misschien tijdelijk wat meer invalideparkeerplaatsen gecreëerd kunnen worden. Zo maak je het als gemeente voor deze groep mensen wat makkelijker.
Nu al weet je dat er gemopperd gaat worden. Er zullen vast en zeker dingen verkeerd gaan. En in bepaalde situaties zal men ook met recht iets te klagen hebben. Maar de gemiddelde bezoeker van het winkelcentrum zou ik willen vragen een beetje geduld te hebben.

Annette Docter

Check Also

Musical, diploma-reisje, feest…

Je zult nu maar in groep 8 zitten en de afgelopen maanden thuis online onderwijs …

Geef een reactie