woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Sport » 3B Cup Lansingerland op sportpark Het Hoge Land
Lansingerland - De voetbalverenigingen CVV Berkel, BVCB en TOGB organiseren ook dit jaar een sportief toernooi om de 3B Cup. Een toernooi waarin jeugdteams (jongens en meisjes) van onder 9 t/m onder 15 van de drie clubs hun krachten zullen meten. De strijd om de 3B Cup wordt zaterdag 9 juni gehouden op sportpark Het Hoge Land, op de velden van CVV Berkel en TOGB.

3B Cup Lansingerland op sportpark Het Hoge Land

3B Cup Lansingerland op sportpark Het Hoge Land

Lansingerland – De voetbalverenigingen CVV Berkel, BVCB en TOGB organiseren ook dit jaar een sportief toernooi om de 3B Cup. Een toernooi waarin jeugdteams (jongens en meisjes) van onder 9 t/m onder 15 van de drie clubs hun krachten zullen meten. De strijd om de 3B Cup wordt zaterdag 9 juni gehouden op sportpark Het Hoge Land, op de velden van CVV Berkel en TOGB.

Dit jaar doen er 119 teams mee, verdeeld over 28 poules met ongeveer 1350 kinderen. In totaal zullen er bijna 200 wedstrijden worden gespeeld. Aan het einde van het toernooi krijgt de best presterende vereniging de 3B Cup wisselbeker uitgereikt.
Om de winnende vereniging te bepalen wordt uitgegaan van een speciaal voor dit toernooi uitgedachte puntentelling. Ongeacht het aantal deelnemende teams van de drie verenigingen heeft iedere vereniging gelijke kansen op het winnen van de wisselbeker. Met hopelijk ook dit jaar mooi weer, heel veel plezier en gezelligheid wordt dit toernooi gespeeld.
Het jaarlijkse 3B Cup toernooi is meer dan een toernooi, want terwijl er fanatiek gevoetbald wordt is het rondom de velden één grote happening op het hele sportpark.
Binnenkort zal het speelschema op de websites van de clubs worden geplaatst. Het programma start om 08.45 uur en rond 17.00 uur wordt de wisselbokaal aan één van de jeugdvoorzitters uitgereikt.

Check Also

Raymond Kraaijbeek TOGB (za) start met een volwaardige groep

Berkel en Rodenrijs - Na twee seizoenen prestatief voetbal op de zaterdag neemt de succesvolle oefenmeester Raymond Kraaijbeek (voormalig Neptunus-Schiebroek) komend seizoen het roer over van Paul van Oosten. De zaterdagvoetballers van TOGB zullen komend seizoen bestaan uit 24 spelers die allemaal bij de Berkelse club zijn opgeleid.

Geef een reactie