woensdag 18 oktober 2017 | week 42
Home » Adverteren

Adverteren

Voor de prijzen BEL!!

010 – 511 88 92

Vanuit De Heraut kunnen wij voordelig doorplaatsen naar:

de Telstar / Eendracht, Het Krantje en Delft op Zondag.

Adverteren op de website:

Banners Heraut-online

Banner 1 – € 25,-* p/week: Banner (rechts, 245×60 pixels (maximaal 120 pixels hoog)),
gratis banner ontwerp (aanleveren kan ook, mits de juiste afmeting en GIF/JPG).
Bij plaatsing vanaf 52 weken.

Banner 2 – € 35,-* p/week: Banner (rechts, 245×190 pixels (maximaal 200 pixels hoog)),
gratis banner ontwerp (aanleveren kan ook, mits de juiste afmeting en GIF/JPG).
Bij plaatsing vanaf 52 weken.

Banner 3 – € 40,-* p/week: Banner (rechts, 245×60 pixels (maximaal 120 pixels hoog)),
gratis banner ontwerp (aanleveren kan ook, mits de juiste afmeting en GIF/JPG).
Bij plaatsing vanaf 52 weken.

 

Voor meer informatie over het adverteren op onze website kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

* De prijzen zijn exclusief btw.

Heraut
Verschijnt elke week op woensdag Verspreidingsgebied: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en Kruisweg. Oplage: 24.500 ex. Sluitingstijd adv.’s maandag tot 17.00 uur Redactie vrijdag 13:00 uur (of in overleg), sport maandag 11:00 uur.Met Nieuwsblad “De Heraut” kiest u voor het best gelezen nieuws- en advertentieblad van Lansingerland; Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De gemeente Lansingerland kiest al jaren voor “De Heraut” en plaatst er wekelijks alle officiële publicaties in.
Telstar / Eendracht
Verschijnt elke week op woensdag Verspreidingsgebied: Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede en Ypenburg. Oplage: 33.000 ex. Sluitingstijd adv.’s dinsdag tot 10.00 uur. Redactie maandag tot 15.00 uur.

Telstar Pijnacker is een plaatselijk weekblad dat aan zijn zestigste jaargang is begonnen. De krant is zeker uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp niet meer weg te denken en scoort daar een leesdichtheid van bijna 100 procent. De gemeente Pijnacker-Nootdorp kiest al jaren voor deze krant voor alle officiele publicaties.

Het Krantje
Verschijnt elke week op donderdag Verspreidingsgebied: Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Leidschenveen en Forepark. Oplage: 48.300 ex. Sluitingstijd adv.’s maandag 12.00 uur. Redactie maandag 12.00 uur.

Het krantje wordt elke donderdag gratis huis aan huis bezorgd in de regio Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Leidschenveen en Forepark. Door de uitgebreide redactie waarin veel aandacht wordt besteed aan het plaatselijke nieuws is het krantje het best gelezen huis aan huisblad in het verschijningsgebied.

DELFT OP ZONDAG
Verschijnt elke week op zondag Verspreidingsgebied: Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Ypenburg. Oplage: 77.000 ex. Sluitingstijd adv.’s donderdag tot 14.00 uur. Redactie woensdag tot 15.00 uur.

Delft op Zondag is al ruim tien jaar de enige zondagskrant van Delft en omstreken. Een gezellig familieblad waarin vooral de Delftenaar centraal staat. Redaktioneel wordt er aangesloten op zaken die de lezers van nabij kennen of meemaken. Er is oog voor het heden en het verleden. Door de veelzijdigheid en de herkenbaarheid van onderwerpen is Delft op Zondag razend populair en scoort een hoge leesdichtbaarheid van maar liefst 86%. Aantrekkelijk is ook de gelijktijdige bezorging met de Stadskrant van de gemeente Delft, een bundeling waardoor de lezer gelijktijdig informatie over de stad en haar bewoners in huis krijgt. Adverteren in Delft op Zondag betekent: gelezen worden.

• Algemene voorwaarden