woensdag 20 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Inspiratiebijeenkomst ondernemers

Inspiratiebijeenkomst ondernemers

Lansingerland – Donderdagavond 21 maart organiseert IZB een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers en leidinggevenden in onze regio. Het thema is ‘Christen zijn in je zakelijke netwerk’. Hoe ga jij als christen om met je collega’s, klanten, leveranciers, et cetera?
De spreker deze avond is pionier-predikant ds. Ron van der Spoel. Hij is zeer bekend met dit thema en kan hier boeiend over vertellen. Tevens zal Paul Koppert, directeur van Koppert Biological Systems, zijn ervaringen als christen-ondernemer met de aanwezigen delen.
De bijeenkomst wordt gehouden bij Van der Spek Loonwerken, Schiebroekseweg 20 in Bergschenhoek.
Wacht niet te lang met aanmelden via www.izb.nl/ondernemersevent-bergschenhoek/ want het aantal plaatsen is beperkt.
Namens de organisatie: Cock van Bommel (06-54698134), Aldert van der Spek (06-22440554) en Eric de Vrij (06-50985264).

Check Also

Maaibeleid provincie Zuid-Holland

In 2019 is de provincie Zuid-Holland van plan de provinciale bermen anders te gaan maaien. Het doel is een bloemrijke en gezonde berm te creëren als leefgebied voor insecten. Want die insecten hebben we hard nodig.

Geef een reactie