woensdag 20 maart 2019 | week 12
Home » Nieuws » Laatste tickets voor Concert at the Park

Laatste tickets voor Concert at the Park

Laatste tickets voor Concert at the Park

Lansingerland – De tent is nog groter en de artiesten draaien mee in de top: zaterdag 16 maart vindt de tweede editie plaats van het door de leden van De Ronde Tafel georganiseerde Concert at the Park waarvoor inmiddels de grote tent is opgebouwd op het evenemententerrein in het Annie M.G. Schmidtpark.

Trees Borkus-Henskens

Na het grote succes van de eerste editie werd besloten in 2019 weer een Concert at The Park te presenteren. Met als artiesten Jan Smit, Glennis Grace, Coen en Sander (Radio 538), Django Wagner, Het Feestteam en dj Maurice die er samen met de bezoekers een groots feest van gaan maken op het evenemententerrein (naast De Windas). Al vanaf vrijdag werkt een team van rond de vijftig vrijwilligers mee aan de opbouw van de enorme tent van 104×50 meter; 1500 m² meer dan vorig jaar.
“We hebben veel geleerd van de eerste editie,” aldus de organisatie. “De tent is groter, zodat alles in de tent gebeurt en niemand naar buiten hoeft. Bovendien is er een betere routing en staat het podium centraal, zodat iedereen evenveel kan genieten van de artiesten. Zaterdag kunnen de VIP gasten vanaf 18.00 uur naar binnen; de andere gasten zijn welkom vanaf 19.30 uur. Kom op tijd, want we sluiten de deuren om 20.30 uur. Door het overvolle programma is de avond namelijk om voordat je het door hebt! Kom ook zoveel mogelijk lopend of met de fiets, want de parkeerplekken zijn beperkt.”
De goede doelen die dit jaar werden uitgekozen zijn de Mattheusschool, de jeugdfestivals in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en Sailing Kids. In de grote tent kunnen 5000 gasten (vanaf 18 jaar) genieten van het concert. Er is nog een beperkt aantal tickets te koop via concertatthepark.nl

Check Also

Urban Sportspark krijgt vorm

Lansingerland - De voorbereidingen voor de realisering van een Urban Sportspark in het Annie M.G. Schmidt Park zijn in volle gang. Woensdag 7 maart werd het ontwerp samengesteld in de tweede bijeenkomst van de klankbordgroep, in aanwezigheid van wethouder Ankie van Tatenhove. ​​​​​

Geef een reactie