woensdag 20 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Laurens De Tuinen 10 jaar!

Laurens De Tuinen 10 jaar!

Bleiswijk – Woonzorgcentrum De Tuinen bestaat 10 jaar en dat wil Laurens De Tuinen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Alle medewerkers en oud-medewerkers zijn van harte welkom om dit tweede lustrum mee te vieren tijdens een feestelijk buffet en een dansavond op woensdag 3 april 2019. Het programma start om 17.30 uur in de zaal van De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk.
Trek je dansschoenen aan en meld je aan voor 25 maart bij de receptie via: dt.receptie@laurens.nl.

Check Also

Maaibeleid provincie Zuid-Holland

In 2019 is de provincie Zuid-Holland van plan de provinciale bermen anders te gaan maaien. Het doel is een bloemrijke en gezonde berm te creëren als leefgebied voor insecten. Want die insecten hebben we hard nodig.

Geef een reactie