woensdag 20 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Gospelkoor ‘Yes’ zingt in Dorpskerk

Gospelkoor ‘Yes’ zingt in Dorpskerk

Gospelkoor ‘Yes’ zingt in Dorpskerk

Bleiswijk – Tijdens de gezamenlijke Opendeurdienst van zondagavond 17 maart zal Gospelkoor YES uit Oosterbeek optreden. Sinds september 2017 is Klaas Hoefnagel dirigent van het koor. Onder zijn aanvoering zal Gospelkoor YES een prachtige repertoire laten horen. Het koor wisselt uptempo nummers en ballads af. Ds. Ruben Werrie uit Bunschoten-Spakenburg zal voorgaan. Het thema is ‘Levend water’. De gezamenlijke Gereformeerde / Hervormde Evangelisatiecommissie nodigt belangstellenden uit voor deze dienst in de oude Dorpskerk aan de Kerkstraat in Bleiswijk. De kerk is open vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

Check Also

Maaibeleid provincie Zuid-Holland

In 2019 is de provincie Zuid-Holland van plan de provinciale bermen anders te gaan maaien. Het doel is een bloemrijke en gezonde berm te creëren als leefgebied voor insecten. Want die insecten hebben we hard nodig.

Geef een reactie