woensdag 20 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Try Out van Klaas Prins

Try Out van Klaas Prins

Try Out van Klaas Prins

Bleiswijk – Cabaretier Klaas Prins speelt zaterdagavond 16 maart een try-out van zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Maar nog niet helemaal’ in Theater ’t Web. De 27-jarige Prins startte zes jaar geleden als cabaretier en is een van de veelbelovende sterren op het gebied van absurde humor. Sindsdien heeft hij veel korte optredens gedaan, won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret festival, haalde de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en schreef voor verschillende tv-programma’s, zoals First Dates en Hufterproef (waar hij zelf ook in te zien was). Sinds afgelopen jaar is hij zijn eigen avondvullende voorstelling aan het try-outen. Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

Maaibeleid provincie Zuid-Holland

In 2019 is de provincie Zuid-Holland van plan de provinciale bermen anders te gaan maaien. Het doel is een bloemrijke en gezonde berm te creëren als leefgebied voor insecten. Want die insecten hebben we hard nodig.

Geef een reactie