woensdag 20 maart 2019 | week 12
Home » Politiek » PvdA debat over een veilige N209

PvdA debat over een veilige N209

PvdA debat over een veilige N209

Lansingerland – De PvdA Lansingerland organiseert op maandag 4 maart een debatavond met als thema ‘Zeker zijn van een veilige N209’. Deze weg in Bleiswijk en Bergschenhoek is volgens velen de provinciale zorgenweg van Lansingerland. Verkeersveiligheid, luchtkwaliteit en geluidshinder zijn grote problemen. Stevige ingrepen zijn nodig om de weg écht veilig en duurzaam te maken.
Deelnemers aan dit debat, dat om 20.00 uur begint, zijn Leo Bruijn, PvdA kandidaat voor Provinciale Staten en oud-fractievoorzitter van de PvdA Rotterdam, Sam de Groot, PvdA fractie Lansingerland, en André Molenaar, adjunct-directeur van Melanchthon Business School in Bleiswijk.
Uiteraard kunnen de bezoekers volop aan het debat meedoen.
Het debat wordt gehouden in de Melanchthon Business School, Wilgenlei 2B in Bleiswijk. Iedereen is van harte welkom!

Check Also

Evaluatie en vooruitblik Oud en Nieuw

Lansingerland - Oud en Nieuw. Wat moeten we daarmee? De VVD zette de evaluatie van de afgelopen 31 december op de agenda van de commissieraadsvergadering Algemeen Bestuur.

Geef een reactie