zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Politieberichten » Aanhoudingen na poging inbraak

Aanhoudingen na poging inbraak

Berkel en Rodenrijs – Een 41-jarige inwoner uit Hoogvliet en een 41-jarige inwoner uit Rotterdam zijn maandagochtend 11 februari na een achtervolging aangehouden voor een poging tot inbraak in een winkelpand in het centrum van Berkel en Rodenrijs.
Een verdachte was bezig met het forceren van een raam van het bedrijf. Toen hij de gewaarschuwde agenten zag rende hij vervolgens naar een klaarstaande personenauto waar de tweede verdachte in zat, waarna de auto wegreed.
Na een achtervolging door verschillende politie-eenheden werd de auto leeg aangetroffen op de A. v.d. Doeslaan in Rotterdam. Bij de zoektocht die vervolgens plaatsvond, werden de twee verdachten door een politiehond aangetroffen ter hoogte van de Oude Raadhuislaan en konden ze worden aangehouden.

Check Also

Auto uitgebrand

Bergschenhoek – Op de Rottebandreef is vrijdag 8 februari omstreeks half acht een personenauto uitgebrand. …

Geef een reactie