zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » Verkoop plan Parq Verde van start

Verkoop plan Parq Verde van start

Verkoop plan Parq Verde van start

Bergschenhoek – Het werd donderdag 31 januari een goed bezochte avond toen in de hal van het gemeentehuis de verkoop van start ging van Parq Verde, een plan waar 31 nieuwbouwwoningen gebouwd gaan worden aan het begin van de Hoeksekade in Bergschenhoek.

De eerste belangstellenden kwamen rond de klok van vijven binnen wandelen om zich verder te oriënteren en zich te laten informeren over het nieuwe plan. Voor elke bezoeker lag een uitgebreide brochure klaar waar alle informatie en alle mogelijkheden nog eens rustig thuis doorgelezen konden worden. De meeste bezoekers kwamen in het tweede deel van de bijeenkomst die gepland stond van vijf tot zeven uur. Na afloop bleek dat er in totaal ruim tachtig brochures waren uitgereikt en meegenomen.

Check Also

Leden VNO-NCW Oostland bezoeken bakkerij Hoogvliet

Bleiswijk - Brood is een belangrijk speerpunt voor supermarktketen Hoogvliet. Zo’n vijftig leden van VNO-NCW Oostland en Den Haag zagen tijdens een bedrijfsbezoek hoe de broden gebakken worden in de hypermoderne bakkerij in Lansingerland.

Geef een reactie