zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 2 februari startte de voorjaarscompetitie van tafeltennis vereniging TOGB in het sfeervolle verenigingsgebouw Den Opper. Na het kampioenschap van vorig jaar speelt het eerste senioren team nu in de tweede divisie. De kampioenen Milo de Boer, Leroy Heemskerk en de nieuwe aanwinst Clemens Bonner namen het op tegen SKF 2. In de opening wedstrijd ging Leroy er gelijk vol in en met de mooiste topspinballen won hij de eerste game met 11-5. Daarna wist de tegenstander de ballen beter ‘af te blokken’ en lag de bal weer bij Leroy. Die spreidde de ballen veel beter in de volgende twee games en zette de 1-0 op het scorebord.
Milo had zijn handen vol aanzijn tegenstander en verloor de eerste game. Na overleg met coach Leon Vijverberg werd er in de tweede game meer op de aanval gespeeld en liep Milo snel uit naar 7-2. Met gecontroleerd spel trok hij de wedstrijd naar zich toe. Vooral de geweldige rally in de derde game op de stand 7-5 met smashes over en weer. De eerste partij van Clemens speelde hij slim en met ongelofelijk hard
smashen won hij in drie games: 3-0 voor TOGB. In het dubbel werden Leroy en Milo van de tafel geblazen, maar kon Milo weer een puntje bijschrijven na zijn tweede enkelpartij. Dat kon lukte Leroy niet. Clemens boekte in een zeer snelle partij tegen Erik zijn tweede overwinning en Milo beet diep in het stof zodat de laatste twee partijen voor TOGB waren. Clemens maakte met 17-15 in de beslissende vijfde game de wedstrijd af.

Check Also

Berkel betaalt de tol voor het niet kunnen scoren

Berkel en Rodenrijs - Het ging allemaal zo voorspoedig. Promotie naar de hoofdklasse voor het vrouwenteam van CVV Berkel. Tot aan de winterstop en na de hervatting stonden de Berkelse voetbalsters op een gedeelde derde plaats achter de koplopers Rijnvogels en Barendracht. Het behouden van de aansluiting kreeg echter een deuk door het verlies met 2-3 afgelopen zaterdag tegen het bezoekende ACV uit Assen.

Geef een reactie