zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Beercoo maakt zes kookliefhebbers blij

Beercoo maakt zes kookliefhebbers blij

Beercoo maakt zes kookliefhebbers blij

Bergschenhoek – Eind vorig jaar presenteerde Beercoo een kookboek, samengesteld met de hulp van medewerkers die een recept maakten uit de keuken van hun land van herkomst. Aan de uitgave van het kookboek was ook een wedstrijd verbonden.

In het kookboek staan recepten uit Amerika, Curaçao, Thailand, Nederland, Vietnam, Engeland, de Filipijnen, Indonesië, Italië, Turkije en Kaapverdië. De medewerkers deelden hun recepten, tips en bovenal verhalen over hun leven, drijfveren, tegenslagen en geluk.
Iedereen die nieuwsgierig geworden was kon een kookboek winnen door het bericht van het boek te delen via Facebook of Linkedin. Dat kon tot eind januari, waarna onder de deelnemers zes kookboeken werden verloot. Dat winnaars waren Raymond Maissan, Roland Korevaar, Bianca ten Cate, Leon Erwich, Peter van Eijk en Willy de Keijzer Moerman.

Check Also

Vrijwilligers Samen Doen spreekuur gezocht

Lansingerland – Het Samen Doen spreekuur van onder andere Welzijn Lansingerland, Kwadraad maatschappelijk werk, Taalhuis …

Geef een reactie