zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » Gewijzigde locatie All You Need is Love caravan in Berkel Centrum

Gewijzigde locatie All You Need is Love caravan in Berkel Centrum

Gewijzigde locatie All You Need is Love caravan in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 9 februari staat Berkel Centrum in het teken van Valentijnsdag. Je maakt kans op een etentje en op het Westerwater staat de replica van de All You Need is Love caravan.

Een promotieteam deelt zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur Valentijnskaarten uit in Berkel Centrum. Vul je gegevens in op deze kaart en geef aan met wie en waarom jij met diegene een etentje wil winnen. De kaart kan weer bij het promotieteam worden ingeleverd of stop de ingevulde kaart in de rode brievenbus bij Masto Mode (Kerksingel 7) of Suithome (Westerwater 22). Doe dit voor zaterdag 9 februari 17.00 uur en wie weet win jij een heerlijk etentje. De gelukkige winnaars ontvangen uiterlijk maandag 11 februari een e-mail, waarin staat bij welk restaurant ze donderdag 14 februari verwacht worden.
Houd de Facebookpagina @BerkelCentrum in de gaten. Via deze pagina wordt ook een etentje verloot.
Je kunt een lunch of etentje winnen van een van volgende horecagelegenheden: Bar Café ’t Vierkantje, Brasserie Edelweiss, Ferro, Muller & Co, Restaurant Annie, Ristorante Da Mario, Snackbar Berkel, The Naked Fish en Verhage Fast Food.

All You Need is Love

De All You Need is Love caravan staat niet zoals eerder aangekondigd op de Kerksingel maar op het Westerwater. De replica van de All You Need Love caravan staat tussen 12.00 en 16.00 uur ter hoogte van Juwelier Ingrid Pruisken. Iedereen kan die dag op de foto zowel voor als in de caravan. Een professionele fotograaf maakt portretten of een filmpje van de bezoekers in of bij de All You Need is Love caravan en deze zijn later online beschikbaar. Een liefdesboodschap inspreken kan ook!

Check Also

Leden VNO-NCW Oostland bezoeken bakkerij Hoogvliet

Bleiswijk - Brood is een belangrijk speerpunt voor supermarktketen Hoogvliet. Zo’n vijftig leden van VNO-NCW Oostland en Den Haag zagen tijdens een bedrijfsbezoek hoe de broden gebakken worden in de hypermoderne bakkerij in Lansingerland.

Geef een reactie