zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Een vrolijke mix van stijlen

Bleiswijk – Wie een kopje koffie komt drinken of gaat bridgen of dansen in De Leeuwerik kan intussen rondkijken naar wat leerlingen van Jeannette Ruigrok – bekend van de Kunsttoer – zo al maken. Van kopieën naar Rembrandt die bij de ingang hangen, tot dikke dames, naïeve stadsgezichten of een levensechte hond: verspreid over drie ruimtes zijn de wanden gevuld. De groep schildert iedere maandagmiddag in De Leeuwerik en laat zo nu en dan zien wat het resultaat is van de lessen. De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, is iedere werkdag open.

Check Also

Vrijwilligers Samen Doen spreekuur gezocht

Lansingerland – Het Samen Doen spreekuur van onder andere Welzijn Lansingerland, Kwadraad maatschappelijk werk, Taalhuis …

Geef een reactie