zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Collecte Koningsdag Bergschenhoek

Collecte Koningsdag Bergschenhoek

Bergschenhoek – In de week van 18 t/m 23 februari is de jaarlijkse collecteweek voor de Koningsdagviering in Bergschenhoek. In die week kunnen inwoners van Bergschenhoek een van de collectanten aan de deur verwachten. De opbrengst wordt geheel gebruikt voor Koningsdag in Bergschenhoek. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma voor jong en oud. De aftrap is vrijdag 26 april met een lampionnenoptocht en een spetterend vuurwerk bij het Landmeterplein. Op Koningsdag is er een mooi podiumprogramma, een braderie, zijn er attracties en voor het derde jaar op rij: de enige echte Voice of Lansingerland!
Voor de collecte is men nog op zoek naar mensen die kunnen helpen collecteren. Aanmelden kan via de website www.snf-bergschenhoek.nl of de Facebookpagina.
En natuurlijk hopen de collectanten dat u alvast wat kleingeld voor hen klaar legt. Geen contant geld in huis? Geld overmaken kan natuurlijk ook! Kijk hiervoor op de website of stuur een mail naar info@snf-bergschenhoek.nl.

Check Also

Vrijwilligers Samen Doen spreekuur gezocht

Lansingerland – Het Samen Doen spreekuur van onder andere Welzijn Lansingerland, Kwadraad maatschappelijk werk, Taalhuis …

Geef een reactie