zaterdag 23 februari 2019 | week 08
Home » Politiek » PvdA Lansingerland kijkt vooruit

PvdA Lansingerland kijkt vooruit

Lansingerland – Begin februari verschijnt het 500ste weekbericht van de PvdA-fractie in Lansingerland. Sinds de start van de gemeente in januari 2007 werd er geen enkele week overgeslagen. In alle weken waarin de gemeenteraad actief was, verscheen het weekbericht op de website lansingerland.pvda.nl. Het PvdA Lansingerland weekbericht is landelijk uniek en is tijdens de afgelopen 12 jaar een veel gelezen medium geworden.
Op maandagavond 4 februari wordt hier feestelijk bij stil gestaan, tegelijk met de jaarlijkse PvdA-nieuwjaarsreceptie.
Burgemeester Pieter van de Stadt is bereid gevonden deze avond een blik vooruit te werpen. Hij spreekt over de vraag “Hoe ziet Lansingerland er in 2030 uit wanneer het 1000ste PvdA weekbericht verschijnt?” Ook fractievoorzitter Petra Verhoef zal haar visie hierop geven.
Iedereen, ook niet PvdA leden, is van harte welkom op maandag 4 februari vanaf 20.00 uur in t Manneke, Leeweg 33 te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

CDA deelt taart uit

Lansingerland - Het CDA staat achter de mensen die zich inzetten voor onze samenleving en dat is de reden waarom het CDA Lansingerland op Valentijnsdag een bezoekje bracht aan verschillende organisaties en instellingen in Lansingerland. De CDA'ers kwamen niet met lege handen, ze brachten taart mee.

Geef een reactie