vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Politiek » Meer beveiligers tijdens jaarwisseling

Meer beveiligers tijdens jaarwisseling

Lansingerland – Burgemeester Pieter van de Stadt maakte maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend meer beveiligers in te zetten rond de jaarwisseling. Dit naar aanleiding van het grote aantal vernielingen tijdens de jaarwisseling met name in Berkel Centrum. “Met meer ogen en oren op straat kan er beter preventief worden opgetreden tegen mogelijke overlast. Op die manier kan het aantal vernielingen in de gemeente worden verminderd”, aldus de burgemeester die zich ervan bewust is dat zijn wens om meer blauw op straat te krijgen door politieke keuzes in Den Haag niet haalbaar is. Afgelopen jaarwisseling waren al particuliere beveiligers ingehuurd, maar zij konden samen met politie ernstige vernielingen niet voorkomen.
Elders in deze krant is een interview met de burgemeester te lezen naar aanleiding van de vernielingen rond oud en nieuw in Lansingerland.

Check Also

Sportvisie bekritiseerd door grote coalitiepartijen

Lansingerland - Het leek wel de week waarin politieke partijen een tandje bijzetten en vooral een aantal coalitiepartijen inhoudelijk aan de slag gingen om hun punt te maken. Het wat zure virus van verkiezingstijd. Dit keer was wethouder Ankie van Tatenhove het aanspreekpunt. Zij probeerde een toekomstbestendige sportvisie te presenteren en mocht vooral complimenten van de oppositiepartijen in ontvangst nemen.

Geef een reactie