maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Leer bridgen

Leer bridgen

Lansingerland – De bridgeverenigingen BC Lansingerland en BC Sans Stress starten op 6 maart een bridgecursus. Deze cursus duurt 12 weken en is bedoeld voor beginnende bridgers. De kosten zijn € 90 voor 12 weken (inclusief lesmateriaal). Locatie is zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 te Berkel en Rodenrijs. Tijdstip: woensdag van 19.30 tot 22.30 uur.
Inschrijving kan plaatsvinden door naam en adres te mailen aan bridgecursuslansingerland@gmail.com.
Voor meer inlichtingen kan contact worden opgenomen met J. van den Berg via joopvdberg47@gmail.com of via tel. 06 – 34010337 en Elsbeth van Leeuwen via elpivanleeuwen@hotmail.com of via 06-55398004.

Check Also

Realisatie De Knarrenhof komt steeds dichterbij

Lansingerland - Al jaren wordt in Nederland nagedacht hoe je de woonbehoefte van mensen boven de 50 kunt faciliteren. Hoe dit op een moderne, comfortabele manier kan zonder verlies aan privacy. Met de bouw van een Knarrenhof wordt de mogelijkheid geboden elkaar te helpen zonder dat de bewoner privacy of onafhankelijkheid verliest.

Geef een reactie