donderdag 17 januari 2019 | week 03
Home » Sport » Oliebollen bij Badmintonvereniging PIP

Oliebollen bij Badmintonvereniging PIP

Oliebollen bij Badmintonvereniging PIP

Berkel en Rodenrijs – Het eerste badmintontoernooi van 2019 bij BBV PIP is gespeeld. Tijdens het traditionele nieuwjaarstoernooi op 4 januari werd de jeugd getrakteerd op zelfgebakken oliebollen en genoten ze van (alcoholvrije) champagne. Winnaars van dit gezelligheidstoernooi waren Brycent, Ruben en Daphne. De senioren en oudere jeugdspelers speelden later op de avond. Met natuurlijk ook oliebollen. Het was weer gezellig en er werden veel partijtjes gespeeld. De winnaars van de vier poules waren Jim en Wesley , Marcel en Dylan, John en Maik en René en Fabiënne.
Ook zin om te badmintonnen? Meer info: www.bbvpip.nl.

Check Also

BVCB meiden houden wisselbeker in huis

Bergschenhoek - Het plan stond al langer in de steigers, maar is nu opgepakt: een midwintertoernooi voor meiden. Het toernooi werd gezamenlijk georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van BVCB, CVV Berkel, Zestienhoven, Blijdorp en VOC.

Geef een reactie