maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Dansavond in ’t Web

Dansavond in ’t Web

Bleiswijk – Een avondje cultuur betekent niet per se een paar uur stilzitten. Daarom organiseert Theater ’t Web op 19 januari een dansavond met goede livemuziek. Doctor Bernard & The Swing Cats staat garant voor heerlijk oude swingmuziek. Theater ’t Web startte in december 2017 met een optreden van cabaretgroep Muziektheater LOS. Sindsdien programmeerde de organisatie veel cabaret, theater en muziek. Opvallend daarbij was het optreden van de West Coast Big Band & Orlando Milan, in januari 2018. Een bomvolle zaal danste toen op soulklassiekers, gespeeld door een enorme big band. Dansen op livemuziek valt blijkbaar in de smaak. Daarom besloot Theater ’t Web voortaan minimaal één keer per jaar – in januari – een avond met goede dansmuziek te programmeren.
Doctor Bernard & The Swing Cats is de beste Nederlandse swing jazz-formatie. Swing jazz is een populaire muziekstijl uit de vorige eeuw en is zeer dansbaar. Het optreden van Doctor Bernard & The Swing Cats start om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur). Kaarten zijn online te koop via www.theatertweb.nl en kosten € 15,- per stuk.

Check Also

Column boswachter Maurice Kruk

Stadsboswachter Maurice Kruk werkt aan de Noordrand van Rotterdam, op het Rotterdams platteland en bij Melkschuur Zuidpolder. Samen met de vrijwilligers van Natuurmonumenten onderhoudt hij hier de oer-Hollandse poldernatuur. Of laat hij natuurliefhebbers tijdens een wandeling vanaf Rotterdam CS zien dat natuur overal is, ook in de stad!

Geef een reactie